کودکی، آغاز شکل‌گیری شخصیت و بهترین فرصت برای آموزش طبیعت‌دوستی است

نشست طرح «کودکان، دوستان طبیعت» با هدف تبیین نقش کودکان در فرهنگ‌سازی حفاظت از منابع طبیعی و بررسی روش‌های هنرمندانه و غیرمستقیم در آموزش نسل آینده، روز ۹ مهرماه در اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمان برگزار شد، در این نشست مدیرکل کانون بر اهمیت دوران کودکی به‌عنوان آغاز شکل‌گیری شخصیت انسان و بهترین فرصت برای آموزش طبیعت‌دوستی تأکید کرد.

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمان، نشست طرح «کودکان، دوستان طبیعت» با حضور اکبر خدادادی مدیرکل کانون استان روز نهم مهرماه در اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری برگزار شد.

در این نشست اکبر خدادادی با تأکید بر اهمیت دوران کودکی در شکل‌گیری شخصیت افراد گفت: کودکی بهترین فرصت برای یادگیری و پذیرش مفاهیم است و اگر آموزش طبیعت‌دوستی در این دوره آغاز شود، می‌تواند نسلی آگاه و مسئولیت‌پذیر پرورش دهد.

او افزود: آموزش غیرمستقیم همراه با پیام‌های هنرمندانه، شبیه‌ترین روش به فرآیند پرورش طبیعی انسان است و می‌تواند تأثیر عمیقی در نهادینه کردن فرهنگ حفاظت از منابع طبیعی داشته باشد.

خدادادی همچنین بر ضرورت هم‌افزایی نهادهای فرهنگی در توسعه آموزش‌های مربوط به حفظ طبیعت ویژه کودکان و نوجوانان تأکید کرد و گفت: کانون پرورش فکری با دارا بودن امکانات و ظرفیت‌های گسترده می‌تواند بازوی مؤثری در این حوزه باشد. در پایان این نشست، از اکبر خدادادی و طیبه شجاعی، کارشناس آفرینش‌های ادبی کانون، به‌عنوان همیاران فعال طبیعت تقدیر به‌عمل آمد.

کودکان را می‌توان به معادن معنوی تشبیه کرد که باید برای کشف آنها تلاش کنیم

کودکان را می‌توان به معادن معنوی تشبیه کرد که باید برای کشف آنها تلاش کنیم

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha