بازدید بیش از ۵۰۰ دانش‌آموز سمنانی از مجتمع فرهنگی‌هنری کانون در هفته کتاب و کتاب‌خوانی

به مناسبت هفته‌ی کتاب و کتاب‌خوانی، بیش از ۵۰۰ نفر از دانش‌آموزان مدارس شهر سمنان با حضور در مجتمع فرهنگی‌هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سمنان، ضمن آشنایی با برنامه‌ها و امکانات این مرکز، در فعالیت‌های فرهنگی، هنری و ادبی مرتبط با کتاب و مطالعه شرکت کردند.

به‌گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان سمنان، مهین درویش، مربی مسئول مجتمع فرهنگی‌هنری سمنان از برگزاری برنامه‌های متنوع فرهنگی در قالب بازدید دانش‌آموزان مدارس از مرکز هم‌زمان با هفته‌ی کتاب و کتاب‌خوانی خبر داد.

وی گفت: این بازدیدها با هدف آشنایی دانش‌آموزان با امکانات و فعالیت‌های متنوع مجتمع، تقویت علاقه‌مندی به مطالعه، ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی، پرورش خلاقیت و تفکر نقادانه و ایجاد تعامل بیشتر بین مدارس و مراکز فرهنگی‌هنری کانون برگزار شد.

درویش در ادامه افزود: در جریان این برنامه‌ها، دانش‌آموزان از بخش‌های مختلف مجتمع از جمله کتابخانه، کارگاه‌های هنری و فرهنگی، اتاق قصه و سالن نمایش بازدید کردند و با فعالیت‌های گوناگون کانون آشنا شدند.

بازدید بیش از ۵۰۰ دانش‌آموز سمنانی از مجتمع فرهنگی‌هنری کانون در هفته کتاب و کتاب‌خوانی

وی همچنین اظهار داشت: مربیان کانون با اجرای برنامه‌هایی نظیر معرفی کتاب، قصه‌گویی، برگزاری کارگاه‌های خلاق، نمایش فیلم‌های آموزشی و فرهنگی و طرح گفت‌وگو درباره نقش مطالعه در زندگی روزمره، تلاش کردند تا فضای یادگیری لذت‌بخش و انگیزه‌بخشی برای کودکان و نوجوانان فراهم آورند.

مربی مسئول مجتمع فرهنگی‌هنری سمنان استقبال پرشور دانش‌آموزان و همراهی معلمان را از نقاط قوت این برنامه دانست و تأکید کرد: چنین بازدیدهایی زمینه‌ساز آشنایی نسل کودک و نوجوان با فضای فرهنگی کانون و ترغیب آنان به حضور مستمر در فعالیت‌های ادبی و هنری است.

درویش در پایان ابراز امیدواری کرد برگزاری این‌گونه برنامه‌ها در طول سال تداوم داشته باشد و نقش مؤثری در ترویج فرهنگ مطالعه و افزایش سرانه‌ی کتاب‌خوانی در میان کودکان و نوجوانان ایفا کند.

بازدید بیش از ۵۰۰ دانش‌آموز سمنانی از مجتمع فرهنگی‌هنری کانون در هفته کتاب و کتاب‌خوانی

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha