جشنواره قصه‌گویی، روح تازه‌ای در کالبد فرهنگی سیرجان است

فرماندار سیرجان با قدردانی از برگزارکنندگان بیست‌وهفتمین جشنواره قصه‌گویی گفت: برگزاری این رویداد فرهنگی با همراهی مؤسسه معراج اندیشه و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، فضایی شاد و امیدبخش برای کودکان و نوجوانان ایجاد کرده و مسیر روشنی را پیش‌روی فعالیت‌های فرهنگی شهرستان قرار داده است.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمان،  سید رحیم رضوی‌نسب فرماندار شهرستان سیرجان، در آیین افتتاحیه بیست‌وهفتمین جشنواره قصه‌گویی با قدردانی از برگزارکنندگان این رویداد فرهنگی گفت: با پشتیبانی و همراهی دکتر فریدونی و انتخاب مؤسسه فرهنگی هنری معراج اندیشه، روح تازه‌ای در کالبد برنامه‌های فرهنگی شهرستان دمیده شده و این مسیر روشن و افتخارآمیز باید با قدرت تداوم پیدا کند.

او با اشاره به فضای شاد و پرنشاط جشنواره افزود: هیچ تصویری زیباتر از دیدن چهره‌های شاد کودکان، نوجوانان، دانش‌آموزان و دانشجویان این سرزمین نیست.

فرماندار سیرجان برگزاری این جشنواره را حاصل سال‌ها تلاش و برنامه‌ریزی دانست و اظهار داشت: این رویداد فرهنگی ارزشمند، نتیجه زحمات مستمر مجموعه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به‌ویژه دکتر خدادادی مدیرکل محترم کانون است که سیرجان را به شایستگی میزبان این جشنواره قرار دادند؛ جشنواره‌ای که جای آن در تقویم فرهنگی شهرستان و استان خالی بود.

رضوی‌نسب با قدردانی از همراهی دستگاه‌های اجرایی تصریح کرد: فرمانداری، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، آموزش و پرورش، مجموعه جوانان و سایر ادارات و نهادها در برگزاری این جشنواره سهیم بودند و به‌ویژه از مؤسسه معراج اندیشه که همواره پشتیبان رویدادهای فرهنگی، ملی و مذهبی شهرستان است، صمیمانه تشکر می‌کنم.

او در پایان با ابراز امیدواری نسبت به آینده فرهنگی کشور گفت: امیدواریم این رویدادها زمینه‌ساز آینده‌ای روشن برای ایران عزیز باشد و کودکان و نوجوانان امروز، با افتخار به خود، معلمان، خانواده‌ها و مفاخر فرهنگی این سرزمین، مسیر پیشرفت و تعالی را ادامه دهند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha