به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی، عملیات بازسازی مرکز شماره یک نیشابور با حضور حسینپور مدیرکل کانون استان، قامتی معاون عمرانی استاندار، دونده معاون استاندار و فرماندار شهرستان نیشابور، معاونین و کارشناسان اداره کل کانون، مربیان و تعدادی از اعضای مرکز یک نیشابور، آغاز شد.
حسینپور با اشاره به اهمیت مرکز فرهنگی هنری شماره یک نیشابور گفت: این مرکز یکی از قدیمیترین مراکز استان بود که متاسفانه در حوادث اخیر به دست مزدوران آمریکایی صهیونی به آتش کشیده بود و ان شاءالله با کمک خیرین و مردم فرهنگ دوست کشورمان جهت بازسازی مجدد تامین اعتبار خواهد شد و امروز به صورت رسمی عملیات بازسازی آغاز می شود. وی در ادامه گفت: امیدواریم بزودی با همت همه کسانی که دوستدار کودکان و کانون هستند شاهد بازگشایی مجدد این مرکز باشیم.
قامتی معاون امور عمرانی استانداری خراسان رضوی با اشاره به اهمیت فضاهای فرهنگی برای نسل آینده اظهار کرد: درست است که سقف این مرکز فروریخته، اما سقفهای فکر و اندیشه هرگز فرو نمیریزد؛ بلکه قویتر و نوتر میشود. وی در ادامه افزود: ساختمان فیزیکی این مجموعه در مدت کوتاهی بازسازی خواهد شد، اما آنچه اهمیت دارد تقویت تفکرات نو در میان کودکان و نوجوانان است تا آیندهای روشنتر برای جامعه رقم بخورد.
مهدی دونده معاون استاندار و فرماندار شهرستان نیشابور با محکوم کردن اقدام اخیر آشوبگران گفت: این مجموعه، مرکز تربیت و پرورش کودکانی معصوم بود که آینده کشور را خواهند ساخت، اما متأسفانه مورد آسیب قرار گرفت. دونده در ادامه افزود: بدخواهان کشور رشد، توسعه و اعتلای مردم ایران را برنمیتابند، اما با همت مسئولان، حمایت استاندار محترم و همراهی مردم فرهنگدوست و متمدن نیشابور، این مرکز بار دیگر ساخته خواهد شد و تصریح کرد که با وجود اولویتهای مختلف، اولویت نخست ما بازسازی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان است.
