اولین کارگاه آموزشی یازدهمین جشنواره داستان خاتم

هم زمان با برگزاری انجمن نویسندگان نوجوان آفرینش و با مشارکت این انجمن ادبی، اولین کارگاه آموزشی یازدهمین جشنواره داستان خاتم در یزد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان یزد ، یکشنبه ۶ بهمن همزمان با چهل و هشتمین نشست انجمن داستان آفرینش کارگاه آموزشی جشنواره خاتم برگزار گردید. 

این کارگاه با حضور اعظم جلالیان مربی راهنمای جشنواره یازدهم انجام شد.

کارگاه با صلوات بر محمد و آل محمد آغاز به کار کرد مربی راهنما ضمن معرفی جشنواره خاتم و خوانش فراخوان برای اعضای انجمن به ویژگی های شخصیتی پیامبر اعظم پرداخت. مجموعه کتاب‌های نگران پروانه ها و قصه های پیامبر و همچنین مجموعه دوستان عجیب پیامبر، برای مطالعه ی اعضا معرفی شد. در ادامه کتاب کفش هایی با پاپیون قرمز که از جمله کتاب‌های چاپ شده ی جشنواره خاتم بود را اعضا دیدند و ورق زدند و مربی از داستان های آن و سوژه های داستان ها صحبت کرد.

مربی راهنما تحقیق و مطالعه در مورد سیره ی حضرت محمد را در یافتن سوژه ی مناسب مهم دانست و از اعضا ی انجمن که سالهاست قلم می‌زنند و به صورت حرفه ای می نویسند خواست تا نوشتن برای ائمه اطهار را جدی دنبال کنند و در این زمینه به تحقیق و مطالعه بپردازند چرا شخصیت و سیره ی پیامبر اسلام را باید از ابعاد گوناگونی مورد بررسی قرار دارد.

در ادامه سه عضو انجمن امیر رضاشاهی، مطهره رحمانی و نازنین مریم سلطانی نبی به خوانش ۳ داستان پرداختند و همه داستان ها مورد نقد و بررسی قرار گرفت.

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha