بازدید مدیرکل کانون از ۱۰ مرکز کانون از ابتدای سال

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان با سفر به مراکز کانون در شهرستان‌ها ضمن بازدید میدانی از مراکز فرهنگی و هنری از نزدیک فعالیت‌ها و چالش‌ها را بررسی کرد.

به گزارش اداره‌کل روابط‌عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان جنوبی، مهدی مظهری، مدیرکل کانون از ۱۰ مرکز فرهنگی هنری کانون بازدید کرد.

مهدی مظهری مدیر کل کانون پرورش فکری استان از ابتدای سال با هدف بازدید میدانی از مراکز کانون استان و بررسی فعالیت ها و چالش ها در ایام جنگ از مراکز سربیشه ، درمیان، فردوس، سرایان، طبس ۱، طبس ۲، سیار روستایی  طبس ، بشرویه، سیار روستایی بشرویه و ۲ بیرجند بازدید کرد.

در بازدید مراکز، مدیرکل استان به تقویت فعالیت‌های مؤثر کانون در مسیر خدمت‌رسانی هوشمندانه فرهنگی به نسل کودک و نوجوان تأکید کرد؛ مأموریتی که در سخت‌ترین شرایط ملی نیز بدون وقفه ادامه دارد.

در حاشیه بازدید و جلسه شورای فرهنگی در مراکز مدیر کل کانون استان با همراهی اعضای کانون یار مراکز در طبس، فردوس، سرایان و بشرویه به نیابت از رهبر شهید انقلاب نهال کاشتند.

بازدید مدیرکل کانون از ۱۰ مرکز کانون از ابتدای سال

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha