به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان سمنان، گردهمایی «دخترم، افتخار ایران» با حضور ۳۰ نفر از اعضای کودک و نوجوان دختر، کانونیاران مرکز، حاجآقا رحیمیزاده امامجمعه شهمیرزاد، مرتضی شهرابی از همکاران ستاد اداره کل سمنان، اعضای شورای خانواده و مادران مرکز، روز یکشنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۵ در مرکز فرهنگیهنری شهمیرزاد برگزار شد.
سمانه شجاعی، مربی مسئول مرکز فرهنگی هنری شهمیرزاد گفت: این برنامه که با هدف تبیین فضایل حضرت معصومه(س) و همچنین گرامیداشت روز دختر و دهه کرامت صورت گرفت، با قرائت دستهجمعی سوره توحید توسط تمامی حاضران آغاز شد. در ادامه، سرود ملی با شکوه هرچه تمامتر اجرا و پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران به عهده کانونیاران برافراشته شد.
وی افزود: در بخش بعدی، اعضای کودک و نوجوان کانون، همراه با کانونیاران، به اجرای شعرخوانی و داستانخوانی با محوریت سیره حضرت معصومه(س) و امام رضا(ع) پرداختند و شور و شعف خاصی به مراسم بخشیدند. مربی مسئول مرکز نیز با قصهگویی دلنشین «لالایی باران» از کتاب «داستان خوشبوتر از گلاب»، فضایی گرم و صمیمی را برای حضار ایجاد کرد.
شجاعی عنوان کرد: حاجآقا رحیمیزاده، امامجمعه شهمیرزاد، طی سخنانی، ضمن تبریک دهه کرامت و میلاد حضرت معصومه(س) و روز دختر، به تشریح اهمیت این ایام و جایگاه دختران در جامعه پرداخت و نکات ارزشمندی را با حاضران در میان گذاشت.
در پایان برنامه، کانونیاران مرکز، کتابهایی را به عنوان هدیه به مهمانان گرامی اهدا کردند.
