به گزارش روابطعمومی ادارهکل کانون پرورش فکری خوزستان، داریوش آقاسی مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خوزستان خوزستان با صدور پیامی به مناسبت ۱۲ اردیبهشت، ضمن پیوند زدن نام معلم با مجاهدتهای شهید مطهری، یاد و خاطره ۲۶ معلم شهید مدرسه «شجره طیبه» را گرامی داشت و از نقش کلیدی مربیان در برافروختن چراغ دانایی تجلیل کرد. متن کامل پیام مدیرکل کانون پرورش فکری خوزستان به شرح زیر است:
بسماللهالرحمنالرحیم
دوازدهم اردیبهشتماه در تقویم افتخارات این مرز و بوم، با نام بلند معلمی گره خورده است که خود تجلی کامل دانایی، معرفت و مبارزه با ظلم بود. تقارن این روز با سالروز مجاهدتهای فیلسوف گرانقدر، شهید مرتضی مطهری، یادآور این حقیقت است که معلمی نه صرفاً یک حرفه، بلکه مسیری قدسی برای برافروختن چراغ آگاهی و پرورش اندیشه در کالبد زمانه است.

معلمان و مربیان در طول تاریخ، همواره معماران اصلی تمدن و دانایی بودهاند. امروزه نیز در جایجای ایران اسلامی، این افسران سپاه پیشرفت هستند که با ایثار خود، نهال دانایی را در دل فرزندان این آب و خاک مینشانند. در این میان، یاد و خاطره شهیدان والامقامی که الفبای ایثار را با خون خود نگاشتند، بهویژه ۲۶ معلم شهید مدرسه «شجره طیبه» میناب و دانشآموزان شهید آن دیار، همواره زینتبخش مسیر ما خواهد بود.
در این ایام، با قلبی مالامال از احترام، به روح بلند رهبر شهید، آن معلم بزرگ و پدر مهربان امت که خود الگوی والای هدایت و استقامت بودند، ادای احترام میکنیم و راه روشنشان را چراغ راه خود قرار میدهیم.
اینجانب فرارسیدن روز «معلم، مربی و استاد» را به تمامی پویندگان طریق دانایی در سراسر ایران عزیز، بهویژه همکاران خدوم، هنرمند و دلسوزم در مراکز فرهنگیهنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خوزستان تبریک و تهنیت عرض مینمایم.
ما در کانون پرورش فکری، بار دیگر بر عهد خود در جهت شناسایی و پرورش استعدادهای فرهنگی، هنری، علمی و ادبی کودکان و نوجوانان تأکید میکنیم؛ چرا که باور داریم این آیندهسازان، سرمایههای اصلی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هستند و شکوفایی آنان، تضمینکننده عزت و سرافرازی میهن است.
سربلندی و توفیق روزافزون تمامی معلمان و مربیان عزیز را از درگاه ایزد منان خواستارم.
داریوش آقاسی
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خوزستان
