بازخوانی قصه ی سروشا و دیواجنگ به مناسبت روز ملی بزرگداشت فردوسی و پاسداشت زبان فارسی در بندرعباس

به مناسبت روز ملی بزرگداشت فردوسی و پاسداشت زبان فارسی، قصه ی سروشا و دیواجنگ توسط عاطفه رنگ آمیز طوسی در کانون هرمزگان بازخوانی شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان هرمزگان؛ رنگ آمیز طوسی، مربی فرهنگی و رابط ادبی کانون خراسان رضوی در ابتدای این نشست مجازی به علل پیدایش موجودات افسانه ای به زبان ساده پرداخت. سپس قصه ی سروشا و دیواجنگ را بر اساس کتاب "سروشا" نوشته ی محمدرضا یوسفی روایت کرد.

وی همچنین به درخواست مخاطبان، قسمت مورد علاقه ی شاهنامه را برای حاضران خواند و به تفسیر آن پرداخت.

فریدون فرخ فرشته نبود

ز مشک و ز عنبر سرشه نبود

به داد و دهش یافت این نیکویی

تو داد و دهش کن فریدون تویی

مربی کانون خراسان رضوی به مخاطبان پیشنهاد کرد توصیه های ارزشمند و انسانی فردوسی را در زندگی خود به کار گیرند.

رنگ آمیز همچنین به اعضای نوجوان پیشنهاد کرد داستان های شاهنامه را با راهنمایی مربیان خود به زبان امروز بنویسند و قصه گویی کنند. این کار به ترویج شاهنامه خوانی و شاهنامه شناسی و پاسداشت زبان فارسی کمک فراوانی می کند.

 شایان ذکر است "عاطفه رنگ آمیز طوسی" نویسنده، شاعر، روزنامه نگار، کارشناسی ارشد ادبیات کودک و نوجوان و متولد ۱۳۵۹ در شهر مشهد است. از وی کتاب "از روزهای نیستی و باران" توسط انتشارات سخن گستر روانه ی بازار کتاب شده است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha