کد خبر: 374095
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۲:۳۳
بازدید 11
«حالِ خوش زندگی» در کانون سرخه

امیرحسین مرادی، مربی‌مسئول مرکز فرهنگی‌هنری سرخه از برگزاری «کارگاه حال خوش زندگی» با حضور خدیجه حمزه، مربی فرهنگی خبر داد و گفت: اعضا در این کارگاه با بهره‌گیری از عروسک‌های کانون، خودگویی‌های منفی را شناسایی کرده و راه تبدیل آن‌ها به خودگویی‌های مثبت را تمرین کردند.

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان سمنان، امیرحسین مرادی، مربی‌مسئول مرکز فرهنگی‌هنری سرخه با اشاره به اهمیت مهارت‌های زندگی در برنامه‌های تربیتی کانون اظهار کرد: کارگاه «حال خوش زندگی» با هدف تقویت سلامت روان، افزایش خودآگاهی و ایجاد نگرش مثبت در میان اعضا، در این مرکز برگزار شد.

وی افزود: این کارگاه با حضور خدیجه حمزه، مربی فرهنگی برگزار شد و اعضا در فضایی صمیمی و امن، درباره احساسات و گفت‌وگوهای درونی خود صحبت کردند. محور اصلی برنامه، شناسایی خودگویی‌های منفی بود؛ جملاتی که گاهی کودکان و نوجوانان در ذهن خود تکرار می‌کنند و می‌تواند اعتمادبه‌نفس و حال خوب آن‌ها را تحت تأثیر قرار دهد.

مرادی ادامه داد: در این فعالیت از عروسک‌های کانون به عنوان ابزار آموزشی استفاده شد تا مفاهیم برای بچه‌ها ملموس‌تر و قابل درک‌تر شود. اعضا با ایفای نقش و گفت‌وگو از زبان عروسک‌ها، موقعیت‌های مختلف را بازسازی کردند و یاد گرفتند چگونه می‌توانند جمله‌های منفی مانند «من نمی‌توانم» یا «حتماً اشتباه می‌کنم» را به خودگویی‌های مثبت و امیدبخش تبدیل کنند.

مربی‌مسئول مرکز فرهنگی‌هنری سرخه با بیان اینکه این شیوه آموزشی اثرگذاری بالایی دارد، گفت: کار با عروسک‌ها کمک کرد کودکان بدون اضطراب و با احساس امنیت بیشتر، درباره افکارشان حرف بزنند و راه‌های جایگزین را تمرین کنند. نتیجه این تمرین‌ها، افزایش آرامش، تقویت نگاه مثبت به خود و تجربه حالِ بهتر در پایان کارگاه بود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: کارگاه حال خوش زندگی یکی از فعالیت‌های مؤثر در مسیر رشد عاطفی و روانی اعضاست و کانون تلاش می‌کند با اجرای برنامه‌های مشارکتی و خلاقانه، مهارت‌هایی را به کودکان و نوجوانان آموزش دهد که در زندگی روزمره و روابط اجتماعی آن‌ها نقش سازنده‌ای دارد.

«حالِ خوش زندگی» در کانون سرخه

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha