کد خبر: 374900
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۲:۲۵
بازدید 5
توت، شعر و قصه در حیاط مرکز شهمیرزاد

اعضای دختر مرکز فرهنگی‌هنری شهمیرزاد در برنامه‌ای خلاقانه و شاد، با حضور در حیاط مرکز و تجربه‌ای نزدیک از طبیعت، به شعرخوانی، تصویرسازی ذهنی و نوشتن قصه پرداختند؛ برنامه‌ای که با امانت کتاب و ثبت‌نام کارگاه‌های تابستانی نیز همراه بود.

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان سمنان، اعضای دختر مرکز فرهنگی‌هنری شهمیرزاد در برنامه‌ای متفاوت و طبیعت‌محور، دنیای نوشتن را به حیاط مرکز بردند و لحظاتی سرشار از خلاقیت، شادی و ارتباط با محیط پیرامون را تجربه کردند.

سمانه شجاعی، مربی مسئول مرکز فرهنگی‌هنری شهمیرزاد، با اشاره به هدف این برنامه گفت: در این فعالیت، اعضا ضمن حضور در فضای باز، از توت‌های درخت حیاط مرکز چشیدند و هم‌زمان درباره درخت، دوستی با طبیعت و زیبایی‌های اطراف خود گفت‌وگو کردند؛ تجربه‌ای که زمینه را برای شکل‌گیری نگاه دقیق‌تر و شاعرانه‌تر آنان به محیط فراهم ساخت.

وی افزود: در ادامه، اعضا به شعرخوانی از کتاب «طوطی سبز هندی» پرداختند و شعرها را به صورت فردی و دسته‌جمعی خواندند. این بخش از برنامه با استقبال خوب کودکان همراه بود و آنان در کنار خواندن شعرها، درباره تصویرهای شعری موجود در متن نیز گفت‌وگو کردند و برداشت‌های ساده، کودکانه و صمیمی خود را از آن‌ها بیان داشتند.

شجاعی اظهار داشت: پس از شعرخوانی، نوبت به خلاقیت نوشتاری رسید و اعضا برای درخت توتی که در دفترهایشان تصویر کرده بودند، قصه نوشتند. در قصه‌های ساخته‌شده توسط کودکان، درخت، توت و حتی یک پرنده حضور داشتند و همین موضوع نشان می‌داد که ذهن اعضا چگونه با الهام از طبیعت، به روایت‌پردازی و آفرینش داستانی رسیده است.

در پایان این برنامه، امانت و بازگشت کتاب انجام شد و ثبت‌نام کارگاه‌های فصل تابستان نیز در دستور کار قرار گرفت.

توت، شعر و قصه در حیاط مرکز شهمیرزاد

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha