به گزارش ادارهکل روابط عمومی و امور بینالملل کانون، رضا داوری، مدیرکل کانون لرستان در دیدار با محمدحسین محمدی، نماینده مردم سلسله و دلفان و نایبرئیس کمیسیون قضایی مجلس، با اشاره به بیش از ۶۰ سال سابقه فعالیت کانون این نهاد را بستری بیبدیل برای شکوفایی استعدادهای کودکان و نوجوانان دانسته و گفت ما وظیفه داریم با تربیت نسلی در تراز ایرانی،اسلامی، این میراث ارزشمند را تقویت کنیم.

وی در ادامه بر ضرورت تحقق «عدالت فرهنگی» و دسترسی آسان کودکان به ویژه کودکان مناطق کم برخوردار به امکانات هنری و آموزشی تأکید و با اشاره به پیشرفتهای اخیر در طرح مرکز نورآباد، خواستار حمایت ویژه مجلس از حوزه کودک و نوجوان در این شهر شد.
مدیرکل کانون استان لرستان همچنین پیشنهادی مبنی بر بهرهگیری از ظرفیتهای تربیتی کانون برای تصویب و اجرای «احکام جایگزین حبس» را مطرح کرد.
محورهای اصلی این گفتوگو شامل تأمین اعتبار برای نوسازی و تجهیز مراکز قدیمی در شهرهای الشتر و نورآباد و همچنین شتاببخشی به روند ساخت ساختمان جدید مرکز شماره ۲ نورآباد بود.

تاکید بر نقش کانون در تربیت مفاخر کشور
محمدحسین محمدی، نماینده مردم سلسله و دلفان، با استقبال از فعالیتهای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و تأکید بر نقش آن در تربیت مفاخر کشور، ضمن اعلام آمادگی برای پیگیری تخصیص اعتبارهای مورد نیاز، گفت: با توجه به ضرورت توسعه فضاهای فرهنگی در لرستان، پیگیریهای لازم برای تأمین منابع مالی نوسازی مراکز الشتر و نورآباد و همچنین بسترسازی قانونی برای اجرای احکام جایگزین حبس در کانون، در دستور کار خواهد بود.
