کانون گهواره با اجرای فعالیت‌هایی در حوزه ادبی

در راستای برنامه‌های روز ادبیات کودک و نوجوان، مرکز فرهنگی‌هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گهواره استان کرمانشاه، میزبان اجرای فعالیت‌های متنوع فرهنگی و ادبی با محوریت شناخت وقایع، معرفی شخصیت‌های ادبی و شعرخوانی بود.

به گزارش روابط‌عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه، هم‌زمان با برنامه‌های روز ادبیات کودک و نوجوان، مرکز فرهنگی‌هنری گهواره اقدام به برگزاری برنامه‌های متنوعی با هدف ترویج فرهنگ کتابخوانی و آشنایی کودکان و نوجوانان با مفاخر ادبی کشور کرد.

در این برنامه، فعالیت شناخت وقایع مرتبط با حوزه ادبیات کودک و نوجوان برای اعضا اجرا شد و ضمن معرفی شخصیت مهدی آذریزدی، نویسنده کتاب‌های «قصه‌های خوب برای بچه‌های خوب»، بخش‌هایی از این کتاب‌ها برای حاضران خوانش شد.

کانون گهواره با اجرای فعالیت‌هایی در حوزه ادبی

بر این اساس، شعرخوانی و مسابقه مشاعره با محوریت اشعار برگزیده کانون و نیز کتاب‌های موجود در مرکز، از دیگر بخش‌های این برنامه بود که با استقبال کودکان و نوجوانان همراه شد. این فعالیت‌ها در راستای آشنایی هرچه بیشتر اعضا با گنجینه‌های ادبیات فارسی و همچنین تقویت مهارت‌های زبانی و ادبی آنان تدارک دیده شده بود.

شکفه نادری‌نژاد مربی مسئول مرکز گهواره با اشاره به اهمیت روز ادبیات کودک و نوجوان، هدف از برگزاری این برنامه را ایجاد فضایی شاد و آموزنده برای کشف استعدادهای ادبی اعضا و ترغیب آنان به مطالعه کتاب‌های کانون عنوان کرد. همچنین بر نقش مؤثر این فعالیت‌ها در شکل‌گیری هویت فرهنگی کودکان تأکید شد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha