فعالیت‌های کانون باید عمیق، نیازپایه و جریان‌ساز باشد

مدیر دفتر مرکزی حراست کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان تأکید کرد که برنامه‌های کانون باید جریان‌ساز، عمیق، مسئله‌محور، نیازپایه، خلاق، مشارکت‌محور و شبکه‌ساز باشد

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، روح‌الله عباسی‌نژاد در نشست  با همکاران کانون استان کرمان، ضمن تبریک حلول ماه ربیع‌الاول، از کارکنان کانون استان کرمان به‌عنوان نیروهایی نجیب، صبور و خدوم یاد کرد و گفت: با درک همه شرایط و دغدغه‌ها، حس مسئولیت و خدمات دلسوزانه و متعهدانه همکاران کانون در شرایط مختلف و در مسیر خدمت به کودکان و نوجوانان، شایسته تجلیل و تحسین است.

کانون یکی از مجموعه‌های مهم فرهنگی کشور 
وی با تأکید بر جایگاه کانون در نظام تعلیم و تربیت افزود: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان یکی از مجموعه‌های مهم فرهنگی کشور است و با تاکید بر اهمیت سرمایه انسانی افزود: فعالیت مربیان آن در سال‌های شکل‌گیری شخصیت کودکان و نوجوانان، نقش مهمی در تربیت و پرورش نسل آینده دارد.
مدیر دفتر مرکزی حراست کانون در ادامه بر ضرورت فاصله گرفتن از برنامه‌های مقطعی و حرکت به سمت فعالیت‌های عمیق و اثرگذار تأکید کرد.
نقش کارشناسان در هدایت فعالیت‌های مراکز 
وی با اشاره به نقش کارشناسان در هدایت فعالیت‌های مراکز اظهار داشت: کارشناس ستادی باید راهبر و هدایت‌گر مربی و میدان باشد و ارتباط خود را با مراکز و نیازهای واقعی کودکان و نوجوانان حفظ کند؛ چراکه شناخت دقیق مخاطب و نیازهای او می‌تواند زمینه تولید هدفمند و انتخاب محتوای مناسب در حوزه‌های کتاب، هنر، ادبیات، پویانمایی و دیگر فعالیت‌های فرهنگی را فراهم کند.
عباسی‌نژاد افزود: بسیار مهم است که اگر یک فعالیت بومی و مؤثر در استانی شکل می‌گیرد، قابلیت توسعه، تعمیم، تکثیر و الگوسازی در سطح کشور را نیز داشته باشد.

فعالیت‌های کانون باید عمیق، نیازپایه و جریان‌ساز باسد


تبدیل رویدادهای فرهنگی به جریان پایدار اثرگذار 
مدیر دفتر مرکزی حراست کانون همچنین بر ضرورت تبدیل رویدادهای فرهنگی به جریان‌های پایدار تأکید کرد و گفت: جشنواره‌ها و برنامه‌هایی مانند قصه‌گویی و پویانمایی نباید تنها در زمان برگزاری رویدادها مورد توجه قرار گیرند، بلکه باید به جریان‌هایی مستمر تبدیل شوند و شبکه‌ای از کودکان، نوجوانان، خانواده‌ها، مربیان و فعالان فرهنگی را حول خود شکل دهند.
وی «کار عمیق» را یکی از ضرورت‌های فعالیت‌های کانون دانست و افزود: کار عمیق باید مسئله‌محور، نیازپایه، هدفمند، خلاق و مشارکت‌جو باشد و قابلیت جریان‌سازی و شبکه‌سازی داشته باشد و بتواند اثر مثبت خود را در زندگی مخاطب ایجاد کند.
عباسی‌نژاد با اشاره به ظرفیت‌های بین‌المللی کانون، توجه به نقش مربیان در موفقیت اعضا را ضروری دانست و گفت: مربیانی که زمینه موفقیت اعضای کانون را در عرصه‌های ملی و بین‌المللی فراهم کرده‌اند، می‌توانند بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرند و در حد مقدورات، فرصت‌های لازم برای کسب تجربه و حضور در برنامه‌های فرهنگی و هنری بین‌المللی برای آنان فراهم شود.
وی در پایان با تأکید بر ضرورت امید، اراده و پشتکار در مسیر پیشرفت کانون گفت: جهت‌گیری صحیح، محتوای تربیتی سالم، سرمایه اجتماعی و سرمایه انسانی کانون، از مهم‌ترین عوامل موفقیت این مجموعه است و در هر شرایطی می‌توان با برنامه‌ریزی آینده‌نگر، هدف‌گذاری پیشرو و تلاش مستمر، آینده‌ای بهتر برای کانون رقم زد.
در ادامه این نشست، تعدادی از کارشناسان و مربیان کانون استان کرمان نیز دیدگاه‌ها، دغدغه‌ها و پیشنهادهای خود را درباره فعالیت‌های فرهنگی، هنری و ادبی و همچنین وضعیت مراکز مطرح کردند.
یادآوری می‌شود مدیر دفتر مرکزی حراست کانون در این نشست که روز یک‌شنیه ۲۵ مرداد ۱۴۰۵ برگزار شد، با معاونان، کارشناسان و مربیان کانون استان دیدار و گفت‌وگو گرد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha