معاون توسعه مدیریت و منابع کانون پرورش فکری کشور وارد سیستان و بلوچستان شد

امیر محمدپور، معاون توسعه مدیریت و منابع کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور، با هدف افتتاح مرکز فرهنگی‌هنری قصرقند و بررسی ظرفیت‌های فرهنگی و تربیتی این منطقه، وارد استان سیستان و بلوچستان شد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری سیستان و بلوچستان، امیر محمدپور، معاون توسعه مدیریت و منابع کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور، در آستانه افتتاح مرکز فرهنگی‌هنری قصرقند، وارد استان سیستان و بلوچستان شد.
در این سفر، مرکز فرهنگی‌هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان قصرقند به‌صورت رسمی افتتاح خواهد شد؛ مرکزی که با هدف توسعه فضاهای فرهنگی و فراهم کردن زمینه مناسب برای رشد و شکوفایی استعدادهای کودکان و نوجوانان این شهرستان راه‌اندازی شده است.
در جریان این سفر، معاون توسعه مدیریت و منابع کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور، ضمن حضور در آیین افتتاح مرکز فرهنگی‌هنری قصرقند، با تعدادی از مسئولان هم دیدار و درباره ظرفیت‌ها، نیازهای فرهنگی و راهکارهای توسعه فعالیت‌های کانون در منطقه گفت‌وگو خواهد کرد.
مرکز فرهنگی‌هنری قصرقند، با بهره‌گیری از ظرفیت‌های کانون پرورش فکری، قرار است به یکی از پایگاه‌های مهم فرهنگی و تربیتی برای کودکان و نوجوانان این شهرستان تبدیل شود و زمینه ارائه برنامه‌های متنوع و تخصصی کانون را برای مخاطبان این منطقه فراهم کند.
افتتاح این مرکز فرهنگی‌هنری، گامی در مسیر گسترش عدالت فرهنگی و دسترسی کودکان و نوجوانان مناطق مختلف سیستان و بلوچستان به برنامه‌ها و فعالیت‌های تخصصی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به شمار می‌رود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha