همکاری رسانه ملی و کانون پرورش فکری برای احیای بازی‌های بومی و محلی

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کهگیلویه و بویراحمد و مدیرکل صدا و سیمای مرکز استان در دیداری مشترک بر همکاری برای پوشش رسانه‌ای جشنواره بازی‌های بومی و محلی تأکید کردند.

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کهگیلویه و بویراحمد، مدیرکل کانون استان با مدیرکل صدا و سیمای مرکز کهگیلویه و بویراحمد دیدار و گفت‌گو کرد.

در این جلسه که با هدف هماهنگی برای پوشش رسانه‌ای جشنواره بازی‌های بومی و محلی تشکیل گردید، طرفین بر اهمیت معرفی این رویداد فرهنگی به مخاطبان تأکید کردند.

مدیرکل صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد در این نشست با اشاره به ظرفیت بالای این جشنواره در حوزه فرهنگ و هویت ملی، اعلام کرد: صدا و سیمای مرکز استان آمادگی کامل دارد با پوشش این رویداد، گامی مؤثر در جهت معرفی بازی‌های بومی و احیای میراث فرهنگی کهن بردارد.

وی همچنین بر حضور مسئولین کانون در برنامه‌های شاخص شبکه استانی جهت معرفی اهداف و برنامه‌های این جشنواره تأکید کرد.

سلیمان شهبازی، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کهگیلویه و بویراحمد، نیز در این دیدار با اشاره به نقش کانون به عنوان پل ارتباطی بین خانواده، مدرسه و کودک و نوجوان، خاطرنشان کرد: کانون باید خلاقیت‌محور و متناسب با جغرافیای استان باشد و منبع امنی برای شناسایی استعدادها، رغبت‌ها و توانمندی‌های نوجوانان محسوب شود.

گفتنی است این جشنواره با حضور ۷۰ نوجوان پسر از استان‌های اصفهان، چهارمحال و بختیاری، بوشهر، خوزستان، فارس و کهگیلویه و بویراحمد در اردوگاه کمیته امداد امام خمینی (ره) یاسوج برگزار خواهد شد و شامل مسابقات بازی‌های بومی و محلی، جنگ شادی، غرفه‌های فرهنگی، هنری، ادبی، نمایشگاه عکس شهدا، پخت غذای محلی است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha