«بوم و لهجه»؛ روایت تنوع فرهنگی خوزستان از زبان کودکان و نوجوانان

جشنواره فرهنگی «بوم و لهجه» با محوریت معرفی فرهنگ، سنت، آداب و رسوم و جلوه‌های بومی اقوام منطقه، به روایت کودکان و نوجوانان شهرستان‌های اندیمشک، دزفول و شوش در کانون پرورش فکری اندیمشک برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری خوزستان، جشنواره فرهنگی «بوم و لهجه» ویژه مراکز فرهنگی هنری حوزه شمال‌غرب استان خوزستان شامل شهرستان‌های اندیمشک، دزفول و شوش، روز چهارشنبه ۱۱ شهریورماه ۱۴۰۵ در مرکز فرهنگی هنری شماره سه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اندیمشک برگزار شد. این جشنواره با حضور داریوش آقاسی، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان، جمال ضیغمی، معاون فرهنگی کانون استان، جمعی از مسئولان شهرستان اندیمشک، مربیان مراکز فرهنگی هنری کانون در شهرستان‌های اندیمشک، دزفول و شوش، اعضای مراکز و خانواده‌های آنان برگزار شد.

«بوم و لهجه»؛ روایت تنوع فرهنگی خوزستان از زبان کودکان و نوجوانان

این رویداد با هدف معرفی و پاسداشت فرهنگ بومی و محلی و آشنایی کودکان و نوجوانان با گوناگونی فرهنگی منطقه برگزار شد و تلاش داشت بخشی از این میراث را از دریچه نگاه و روایت اعضای کودک و نوجوان بازتاب دهد. در بخش‌های مختلف جشنواره، کودکان و نوجوانان با بهره‌گیری از تجربه‌ها و آموخته‌های خود، جلوه‌هایی از سنت‌ها، آداب و رسوم، لهجه‌ها، غذاهای بومی و محلی و لباس و پوشش اقوام لر، بختیاری، دزفولی و عرب را معرفی کردند و روایت خود را از فرهنگ و هویت بومی منطقه با دیگران به اشتراک گذاشتند. این رویکرد فرصتی فراهم کرد تا اعضا در کنار خانواده‌ها و مربیان، ضمن شناخت بیشتر ریشه‌های فرهنگی خود، نقش فعال‌تری در حفظ و انتقال این میراث به نسل‌های آینده داشته باشند.

«بوم و لهجه»؛ روایت تنوع فرهنگی خوزستان از زبان کودکان و نوجوانان

جشنواره فرهنگی «بوم و لهجه» با همکاری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خوزستان و اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان اندیمشک برگزار شد و بر نقش فعالیت‌های فرهنگی و تربیتی در معرفی ظرفیت‌های بومی، تقویت هویت فرهنگی کودکان و نوجوانان و ایجاد پیوند میان نسل جدید و میراث فرهنگی منطقه تأکید داشت.

«بوم و لهجه»؛ روایت تنوع فرهنگی خوزستان از زبان کودکان و نوجوانان

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha