کتاب «خانواده آقای چرخشی» در مرکز بیستون نقد و بررسی شد

فعالیت معرفی و نقد کتاب «خانواده آقای چرخشی» با حضور اعضای کودک و نوجوان مرکز فرهنگی‌هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بیستون استان کرمانشاه برگزار و طی آن، این اثر در قالب پویش «۴ کتاب، ۴ فصل» روخوانی و گفت‌وگو شد.

به گزارش روابط‌عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه، نشست نقد و بررسی کتاب «خانواده آقای چرخشی» با مشارکت اعضای مرکز فرهنگی‌هنری بیستون برگزار شد. در این برنامه که با هدف تقویت گفت‌وگوی بین‌نسلی و پرورش روحیه نقد و همدلی در میان کودکان و نوجوانان طراحی شده بود، ابتدا با هدایت اسدی مربی مرکز، کتاب معرفی و سپس بخش‌هایی از آن روخوانی شد و اعضا به بحث و تبادل‌نظر درباره مفاهیم و شخصیت‌های داستان پرداختند.

این برنامه در راستای پویش ملی «۴ کتاب، ۴ فصل» اجرا می‌شود که از خردادماه ۱۴۰۵ در مراکز کانون پرورش فکری استان کرمانشاه آغاز شده است. بر اساس این طرح، در هر فصل از سال، یک کتاب متناسب با موضوعات فرهنگی و تربیتی به خانواده‌ها و اعضا معرفی می‌شود. در فصل بهار، کتاب‌های «خرس کوچولو» و «پدی پت پت» و در فصل تابستان نیز کتاب‌های «خفاش دیوانه» و «آقای چرخشی» مورد بررسی قرار گرفته است.

بخش تابستانی این پویش با محوریت کتاب «خانواده آقای چرخشی» در مرکز بیستون، فرصتی را برای اعضا فراهم آورد تا ضمن آشنایی با محتوای اثر، نظرات و برداشت‌های خود را با یکدیگر به اشتراک بگذارند. مربی مرکز نیز با هدایت جلسات گفت‌وگو، سعی در ایجاد فضایی صمیمی و سازنده داشت تا کودکان و نوجوانان بتوانند بدون دغدغه، احساسات و اندیشه‌های خود را درباره داستان بیان کنند.

گفتنی است پویش ملی «۴ کتاب، ۴ فصل» توسط اداره کل آفرینش‌های فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و با مشارکت مراکز فرهنگی‌هنری این مجموعه در سراسر کشور در حال اجراست. هدف اصلی این طرح، پیوند هرچه بیشتر خانواده‌ها با کتاب، تعمیق فرهنگ مطالعه و ایجاد بستری برای شکل‌گیری گفت‌وگوهای مؤثر و صمیمی میان نسل‌ها عنوان شده است. در ادامه این پویش، برنامه‌های متنوع دیگری نیز در مراکز استان کرمانشاه برگزار خواهد شد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha