پویش «۴ کتاب، ۴ فصل» در مرکز شماره ۱۱ کانون کرمانشاه برگزار شد

پویش «۴ کتاب، ۴ فصل» با حضور اعضا و والدین در مرکز فرهنگی‌هنری شماره ۱۱ کرمانشاه برگزار شد و شرکت‌کنندگان به معرفی، روخوانی، بحث و گفت‌وگو پیرامون کتاب‌های «خفاش دیوانه» و «خانواده آقای چرخشی» پرداختند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه، پویش ملی «۴ کتاب، ۴ فصل» با هدف پیوند هرچه بیشتر خانواده با کتاب، تقویت گفت‌وگوی بین‌نسلی و پرورش روحیه نقد و همدلی در کودکان و نوجوانان، از خردادماه ۱۴۰۵ در مراکز استان کرمانشاه در حال برگزاری است.

پویش «۴ کتاب، ۴ فصل» در مرکز شماره ۱۱ کانون کرمانشاه برگزار شد

در فصل بهار، کتاب‌های «خرس کوچولو» و «پدی پت پت» مورد توجه قرار گرفتند و در فصل تابستان، کتاب‌های «خفاش دیوانه» و «خانواده آقای چرخشی» محور فعالیت‌های مراکز فرهنگی‌هنری قرار گرفتند. در همین راستا، مرکز شماره ۱۱ کانون کرمانشاه میزبان اعضا و والدین بود و برنامه‌هایی همچون معرفی کتاب، روخوانی، بحث و گفت‌وگو پیرامون این دو اثر برگزار شد.

این بخش از پویش با هدف ترویج و تعمیق فرهنگ مطالعه در خانواده‌ها و تقویت ارتباط و گفت‌وگوی میان نسل‌ها طراحی شده است تا کتاب زمینه‌ای برای شکل‌گیری گفت‌وگوهای صمیمی، مؤثر و سازنده میان اعضای خانواده باشد.

پویش «۴ کتاب، ۴ فصل» در مرکز شماره ۱۱ کانون کرمانشاه برگزار شد

پویش ملی «۴ کتاب، ۴ فصل» از سوی اداره کل آفرینش‌های فرهنگی و با مشارکت مراکز فرهنگی‌هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در سراسر کشور اجرا می‌شود و بخش تابستانی آن فرصتی برای خانواده‌هاست تا در کنار کودکان و نوجوانان، تجربه‌ای مشترک از کتاب‌خوانی، گفت‌وگو و تعامل خانوادگی داشته باشند.

بر این اساس، استقبال اعضا و والدین از این برنامه نشان‌دهنده ظرفیت کتاب به‌عنوان ابزاری مؤثر در تقویت روابط خانوادگی و پرورش تفکر انتقادی در کودکان و نوجوانان است و مراکز کانون پرورش فکری استان کرمانشاه همچنان در فصل‌های آینده میزبان علاقه‌مندان به این پویش خواهند بود.

پویش «۴ کتاب، ۴ فصل» در مرکز شماره ۱۱ کانون کرمانشاه برگزار شد

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha