مرحله تابستانی پویش «۴ کتاب، ۴ فصل» در کانون جوانرود اجرا شد

مرحله تابستانی پویش ملی «۴ کتاب، ۴ فصل» با معرفی، نقد، روخوانی و قصه‌گویی کتاب‌های «خانواده آقای چرخشی» و «خفاش دیوانه» توسط مربی و اعضا در مرکز فرهنگی‌هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان جوانرود استان کرمانشاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه، در راستای پویش ملی «۴ کتاب، ۴ فصل» و در ادامه برنامه‌های فصل تابستان، مرکز فرهنگی‌هنری کانون جوانرود میزبان اجرای این پویش با حضور اعضای کودک و نوجوان بود. در این برنامه‌ها، اعضا با شیوه‌های متنوعی چون معرفی کتاب، نقد کتاب، روخوانی و قصه‌گویی، به بررسی و ارائه کتاب‌های «خانواده آقای چرخشی» و «خفاش دیوانه» پرداختند و تجربه‌ای جمعی از کتاب‌خوانی و گفت‌وگو را رقم زدند.

این بخش از پویش با هدف ترویج و تعمیق فرهنگ مطالعه در خانواده‌ها و تقویت ارتباط و گفت‌وگوی میان نسل‌ها طراحی شده است تا کتاب زمینه‌ای برای شکل‌گیری گفت‌وگوهای صمیمی، مؤثر و سازنده میان اعضای خانواده باشد. پویش «۴ کتاب، ۴ فصل» با هدف پیوند هرچه بیشتر خانواده با کتاب، تقویت گفت‌وگوی بین‌نسلی و پرورش روحیه نقد و همدلی در کودکان و نوجوانان از خرداد ماه ۱۴۰۵ در مراکز کانون پرورش فکری استان کرمانشاه در حال برگزاری است.

مرحله تابستانی پویش «۴ کتاب، ۴ فصل» در کانون جوانرود اجرا شد
بر این اساس، در فصل بهار این پویش کتاب‌های «خرس کوچولو» و «پدی پت پت» مورد توجه قرار گرفت و در فصل تابستان کتاب‌های «خفاش دیوانه» و «آقای چرخشی» محور فعالیت‌های اعضا در مراکز فرهنگی‌هنری قرار گرفت. اجرای این برنامه در مرکز جوانرود نیز با استقبال اعضا همراه بود و فرصتی را فراهم آورد تا کودکان و نوجوانان علاوه بر تقویت مهارت‌های خواندن و نقد، در فضایی صمیمی به تبادل نظر و ابراز خلاقیت بپردازند.

گفتنی است پویش ملی «۴ کتاب، ۴ فصل» از سوی اداره کل آفرینش‌های فرهنگی و با مشارکت مراکز فرهنگی‌هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در سراسر کشور و هم‌زمان در کانون کرمانشاه اجرا می‌شود و بخش تابستانی آن فرصتی برای خانواده‌هاست تا در کنار کودکان و نوجوانان، تجربه‌ای مشترک از کتاب‌خوانی، گفت‌وگو و تعامل خانوادگی داشته باشند. این برنامه گامی مؤثر در جهت ترویج فرهنگ مطالعه، تقویت پیوندهای خانوادگی و پرورش روحیه نقد و همدلی در میان نسل‌های آینده به شمار می‌رود.

مرحله تابستانی پویش «۴ کتاب، ۴ فصل» در کانون جوانرود اجرا شد

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha