کد مطلب: 380669
تاریخ انتشار: ۶ مهر ۱۴۰۵ - ۱۶:۲۷
بازدید 4
حضور فرماندار کرمان در اداره‌کل کانون پرورش فکری استان

فرماندار کرمان در دیدار با مدیرکل و کارکنان کانون پرورش فکری استان، بر تقویت فعالیت‌های فرهنگی، هنری و تربیتی کانون، استفاده از ظرفیت مراکز سیار در مناطق حاشیه‌ای و حمایت از توسعه زیرساخت‌های فرهنگی شهرستان تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمان، حبیب‌الله خنجری، فرماندار کرمان، روز ۶ مهرماه ۱۴۰۵ با حضور در اداره‌کل کانون پرورش فکری استان، با مدیرکل، کارشناسان و کارکنان این مجموعه دیدار و گفت‌وگو کرد.

حضور فرماندار کرمان در اداره‌کل کانون پرورش فکری استان

در این دیدار، اکبر خدادادی مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمان، ضمن خیرمقدم به فرماندار کرمان، با گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدا به‌ویژه شهدای کودک و نوجوان گفت: کانون پرورش فکری یک نهاد تربیتی و متولی آموزش‌های غیررسمی است و زیست‌بوم یادگیری کودکان و نوجوانان تنها به مدرسه محدود نمی‌شود.

وی افزود: فضاهای خارج از مدرسه نیز در تربیت، شکل‌گیری شخصیت و پرورش استعدادهای کودکان و نوجوانان نقش مهمی دارند و توجه به این قشر، به‌عنوان آینده‌سازان جامعه، از الزامات توسعه فرهنگی و اجتماعی است.

خدادادی با اشاره به فعالیت مراکز کانون در شهرستان کرمان بیان کرد: در شهرستان کرمان ۱۳ مرکز فرهنگی‌هنری کانون فعال است و به کودکان و نوجوانان خدمات فرهنگی، هنری و ادبی ارائه می‌کنند.

مدیرکل کانون استان کرمان ادامه داد: بخش قابل توجهی از مراکز کانون در شهرستان کرمان از قدمت بالایی برخوردارند و برخی از این مراکز از نظر زیرساختی نیازمند توجه و نوسازی هستند؛ از این رو حمایت و همراهی مجموعه مدیریت شهرستان می‌تواند در ارتقای کیفیت خدمات فرهنگی کانون مؤثر باشد.

وی با اشاره به دستاوردهای فرهنگی، هنری و ادبی کانون اظهار کرد: کانون پرورش فکری استان کرمان در سال‌های اخیر در حوزه‌های مختلف فرهنگی، هنری و ادبی موفقیت‌های قابل توجهی کسب کرده و این ظرفیت نشان می‌دهد که سرمایه‌گذاری بر استعدادیابی و پرورش ذوق و خلاقیت کودکان و نوجوانان می‌تواند آثار ماندگاری برای آینده جامعه داشته باشد

خدادادی همچنین حضور مدیران شهرستان در مجموعه کانون را فرصتی برای تقویت ارتباط میان دستگاه‌های فرهنگی دانست و گفت: امیدواریم با استفاده از ظرفیت‌های شهرستان کرمان و حمایت

مدیریت شهرستان، زمینه توسعه فعالیت‌های فرهنگی، هنری و ادبی برای کودکان و نوجوانان، به‌ویژه در مناطق کم‌برخوردار و حاشیه شهر، بیش از پیش فراهم شود.

حضور فرماندار کرمان در اداره‌کل کانون پرورش فکری استان

در ادامه، حبیب‌الله خنجری، فرماندار کرمان، ضمن قدردانی از تلاش‌های مدیرکل و کارکنان کانون پرورش فکری، اظهار کرد: کودکان و نوجوانان سرمایه‌های آینده کشور هستند و فعالیت‌های کانون در حوزه فرهنگی، هنری و تربیتی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی با اشاره به شرایط و مسائل اقتصادی موجود، بر ضرورت استفاده از ظرفیت دستگاه‌های فرهنگی برای ارائه خدمات مؤثرتر به خانواده‌ها و کودکان و نوجوانان تأکید کرد.

خنجری با اشاره به گستردگی شهرستان کرمان و وجود مناطق حاشیه‌ای و کم‌برخوردار، گفت: یکی از موضوعات مهم در شهرستان کرمان، توجه به آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی در مناطق حاشیه‌ای است و کانون با توجه به ظرفیت‌های موجود، به‌ویژه مراکز سیار، می‌تواند در این مناطق نقش مؤثرتری ایفا کند.

فرماندار کرمان افزود: آمادگی داریم در چارچوب ظرفیت‌های شهرستان، از فعالیت‌های فرهنگی کانون در مناطق مختلف حمایت کنیم و زمینه استفاده بیشتر از ظرفیت‌های محلی و مدیریت‌های محله را برای اجرای برنامه‌های فرهنگی فراهم آوریم.

وی همچنین با اشاره به محدودیت منابع و اعتبارات دستگاه‌های اجرایی، بر پیگیری موضوعات و نیازهای کانون در چارچوب ظرفیت‌های شهرستان تأکید کرد و گفت: تلاش خواهیم کرد در زمینه اعتبارات و مسائل مطرح‌شده، پیگیری‌های لازم انجام شود.

در پایان این دیدار، فرماندار کرمان ضمن قدردانی از تلاش‌های مجموعه کانون پرورش فکری، بر تداوم همکاری و تعامل میان مدیریت شهرستان و کانون برای توسعه فعالیت‌های فرهنگی و تربیتی کودکان و نوجوانان تأکید کرد.

در ادامه، فرماندار کرمان از سالن پلاتوی در حال ساخت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمان بازدید کرد و از نزدیک در جریان روند اجرای این پروژه و مراحل تکمیل آن قرار گرفت.

حضور فرماندار کرمان در اداره‌کل کانون پرورش فکری استان

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha