قصه‌گویی و بازی‌های گروهی میزبان دانش‌آموزان نوسودی شد

مرکز فرهنگی‌هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نوسود استان کرمانشاه، هم‌زمان با هفته ملی کودک، با دعوت از مدارس سطح شهرستان، برنامه‌های متنوعی شامل قصه‌گویی، مسابقه، بازی‌های گروهی و شعرخوانی را برای کودکان و نوجوانان این منطقه برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه، برنامه‌های هفته ملی کودک مرکز نوسود با شعار «لبخند کودکان، الفبای وطن» و با هدف ایجاد فضایی شاد و پرنشاط برای کودکان و نوجوانان این شهرستان برگزار شد.

در این راستا، مرکز نوسود با دعوت از مدارس سطح شهرستان، میزبان دانش‌آموزان در قالب برنامه‌های متنوع فرهنگی و هنری شد. قصه‌گویی، اجرای مسابقات متنوع، بازی‌های گروهی و شعرخوانی از جمله فعالیت‌هایی بود که در این ایام برای کودکان حاضر در مرکز اجرا گردید و مورد استقبال آنها قرار گرفت.

قصه‌گویی و بازی‌های گروهی میزبان دانش‌آموزان نوسودی شد

بر این اساس، هدف از اجرای این برنامه‌ها، تقویت روحیه مشارکت‌جویی، پرورش خلاقیت و ایجاد لحظاتی شاد برای کودکان و نوجوانان بود؛ رویکردی که کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان همواره در برنامه‌های فرهنگی خود دنبال می‌کند.

گفتنی است هفته ملی کودک امسال از ۱۵ تا ۲۱ مهر ۱۴۰۵ با شعار «لبخند کودکان، الفبای وطن»، هم‌زمان با سراسر کشور، با اجرای برنامه‌های مختلف در مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه در حال برگزاری است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha