کد مطلب: 381803
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۴۰۵ - ۱۰:۰۸
بازدید 19
جشن دانش‌آموزان دبستان فاضل با مشارکت کانون نراق

به مناسبت هفته ملی کودک و در راستای ترویج رویداد ملی «روز کودک، روز قصه»، مرکز فرهنگی‌هنری کانون پرورش فکری نراق استان مرکزی، با برگزاری برنامه‌ای ویژه برای دانش‌آموزان دبستان پسرانه فاضل، فضایی سرشار از نشاط و یادگیری را فراهم آورد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان مرکزی، در جریان این برنامه که با هدف توجه به نیازهای فرهنگی و روانی کودکان برگزار شد، مربی مرکز کانون نراق با روایت داستان پرمحتوای «آش سنگ»، تجربه‌ای متفاوت از دنیای کلمات را برای دانش‌آموزان رقم زد.

جشن دانش‌آموزان دبستان فاضل با مشارکت کانون نراق

این داستان که بر محوریت مفاهیم ارزشمندی همچون همکاری، همدلی و قدرت مشارکت جمعی بنا شده است، به شکلی غیرمستقیم پیام اهمیت حضور فعال و اثرگذاری در گروه‌ها را به گوش کودکان رساند.
در این جشن که با رویکرد «روز کودک، روز قصه» برنامه‌ریزی شده بود، دانش‌آموزان در محیطی صمیمی و پرنشاط، از فعالیت‌های متنوعی از جمله قصه‌گویی، معرفی کتاب‌های مناسب سنی، مسابقات فرهنگی و اهدای جوایز بهره‌مند شدند.

جشن دانش‌آموزان دبستان فاضل با مشارکت کانون نراق

در این برنامه، دانش‌آموزان در فضایی صمیمی و پرنشاط، از لحظاتی شادی همراه با عموروحانی، قصه گویی، معرفی کتاب، مسابقه و اهدای جوایز در کنار دوستان خود لذت بردند.
توجه به دنیای کودکان، ساختن خاطرات شیرین و فراهم‌کردن فرصت‌هایی برای شادی و نشاط، تعامل و بهره‌مندی کودکان از یک تجربه فرهنگی و تفریحی فراهم آورد
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با برگزاری این رویداد، علاوه بر فراهم کردن فرصتی برای شادی و تفریح، بر اهمیت ساخت خاطرات شیرین و ایجاد بسترهای فرهنگی برای تعامل بهتر کودکان با جامعه تأکید ورزید.

این برنامه‌ریزی‌ها بخشی از تعهد مستمر کانون به توجه به دنیای کودکان و فراهم آوردن امکان رشد هنری و فکری آنان از طریق هنر قصه‌گویی است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha