به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان آذربایجان شرقی، این برنامه که با شعار «لبخند کودکان، الفبای وطن» و با همکاری اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان اسکو تدارک دیده شده بود، با هدف آشنایی نسل نوپا با هنرهای دستی اصیل، تقویت هویت فرهنگی و ارتقای درک هنری کودکان برگزار گردید.
در جریان این بازدید، اعضای کانون و دانشآموزان با همراهی اساتید مجرب کارگاه «چاپ باتیک»، به صورت گامبهگام با مراحل پیچیده و فنون ظریف چاپ باتیک بر روی روسریهای کلاغهای آشنا شدند. این تجربه عملی و بصری، فرصتی فراهم آورد تا کودکان با دقت و هیجان فراوان، فرآیند تبدیل یک قطعه پارچه ساده به یک اثر هنری ماندگار را از نزدیک مشاهده و تحلیل کنند.
برگزاری این بازدید میدانی در هفته ملی کودک، گامی در جهت پیوند میان محیطهای آموزشی و محیطهای هنری است تا کودکان بتوانند با لمس هنر، جایگاه صنایع دستی ایران را در فرهنگ ملی بشناسند و انگیزهای برای یادگیری هنرهای سنتی در آنان ایجاد شود.
کد مطلب: 382597
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۴۰۵ - ۱۱:۱۱
- خبرنگار: 2_12
- چاپ
به مناسبت هفته ملی کودک، روز چهارشنبه ۲۲ مهرماه، جمعی از اعضای کانون پرورش فکری شهر سهند و دانشآموزان دبستان شهید ذکی از کارگاههای صنایع دستی چاپ باتیک در شهر اسکو بازدید کردند.