آیین معنوی «جشن هزار» و آشنایی با آموزه‌های دینی در کانون ساوه برگزار شد

همزمان با ایام فاطمیه، با هدف ایجاد فضایی شاد و معنوی، آشنایی دانش‌آموزان دختر پایه سوم با فعالیت‌های فرهنگی کانون و ترویج فرهنگ نماز، ویژه‌برنامه «جشن هزار» با حضور دانش‌آموزان مدرسه حضرت رقیه (س) در مرکز شماره ۲ کانون پرورش فکری ساوه استان مرکزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان مرکزی، در راستای توسعه و تعمیق باورهای دینی و ارتقای نشاط معنوی در میان کودکان، مرکز شماره دو کانون ساوه در ششم آبان ۱۴۰۵ میزبان جمعی از دانش‌آموزان پایه سوم مدرسه ابتدایی حضرت رقیه (س) بود تا روزی خاطره‌انگیز و پربار را در کانون تجربه کنند.

آیین معنوی «جشن هزار» و آشنایی با آموزه‌های دینی در کانون ساوه برگزار شد
مریم سبط احمدی مربی‌مسئول مرکز شماره دو کانون ساوه در تشریح جزئیات این ویژه‌برنامه گفت: ایجاد پیوند عمیق میان نسل نوپای جامعه با آموزه‌های دینی و آشناسازی آنان با فضای پرنشاط کانون، از اهداف اصلی اجرای این طرح است. در همین راستا، برنامه‌های متنوع فرهنگی و تربیتی با محوریت ترویج فریضه الهی نماز برای دانش‌آموزان تدارک دیده شد.

آیین معنوی «جشن هزار» و آشنایی با آموزه‌های دینی در کانون ساوه برگزار شد
وی افزود: در بخش نخست این برنامه، دانش‌آموزان ضمن بازدید از بخش‌های مختلف مرکز، با کتابخانه‌، امکانات و فعالیت‌های متنوع فرهنگی، هنری و ادبی کانون آشنا شدند.
در ادامه، مربیان این مجموعه فرهنگی با زبانی ساده، کودکانه و هنرمندانه، به تبیین جایگاه و اهمیت نماز، نقش آن در آرامش روح و تقویت ارتباط معنوی با پروردگار پرداخت.

آیین معنوی «جشن هزار» و آشنایی با آموزه‌های دینی در کانون ساوه برگزار شد
معرفی و خوانش کتاب «نماز، سرچشمه پاکی‌ها» از دیگر بخش‌های اثربخش این آیین معنوی بود که با استقبال خوب دانش‌آموزان روبه‌رو شد. همچنین در پایان، فضایی صمیمانه برای گفت‌وگو فراهم شد و دانش‌آموزان از خاطرات و حس و حال خود درباره مساجد محله‌شان سخن گفتند و لحظات ماندگاری را در کانون رقم زدند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha