اکران و نقد و بررسی فیلم «اقیانوس پشت پنجره» به مناسبت روز دانش‌آموز در مرکز فرهنگی هنری پارک گل‌ها

 به مناسبت فرارسیدن روز دانش‌آموز، فیلم سینمایی «اقیانوس پشت پنجره» برای اعضای کودک و نوجوان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مرکزپارک گل ها بندرعباس اکران شد.

به گزارش روابط عمومی  اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان هرمزگان، سحر پودات ، مسئول مرکز پارک گلها بندرعباس گفت : در این برنامه، اعضا پس از تماشای فیلم، در نشستی صمیمی به نقد و بررسی آن پرداختند و دیدگاه‌ها و برداشت‌های خود را درباره موضوع، شخصیت‌ها و اتفاقات داستان مطرح کردند.

همچنین اعضا درباره پایان‌بندی فیلم به گفت‌وگو پرداختند و هر یک نظر و برداشت خود را از چگونگی پایان داستان بیان کردند.

اکران و نقد و بررسی فیلم «اقیانوس پشت پنجره» به مناسبت روز دانش‌آموز در مرکز فرهنگی هنری پارک گل‌ها

این بخش از برنامه فرصتی برای تبادل نظر، تقویت قدرت تحلیل و تفکر انتقادی و پرورش مهارت گفت‌وگو در میان کودکان و نوجوانان فراهم کرد.

این برنامه با هدف ترویج فرهنگ فیلم‌دیدن آگاهانه، تقویت نگاه نقادانه و ایجاد فضایی برای مشارکت و بیان دیدگاه‌های اعضا، در مرکز فرهنگی هنری پارک گل‌ها برگزار شد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha