اعضای کانون پرورش فکری کوثر از اداره ی ثبت احوال شهرستان بازدید کردند

به مناسبت هفته ثبت احوال 20 نفر از اعضای نوجوان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مرکز کوثر به همراه مربیان از اداره ی ثبت احوال شهرستان بازدید کردند.

 
 
   به مناسبت هفته ثبت احوال 20 نفر از اعضای نوجوان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مرکز کوثر به همراه مربیان از اداره ی ثبت احوال شهرستان بازدید کردند.
   در این بازدید جمالی رئیس اداره ی ثبت و احوال شهرستان کوثر بعد از خیر مقدم گویی توضیحات کلی در مورد اهداف و شرح وظایف اداره ارائه ی کرد و گفت: اداره ی ثبت احوال کشور از سال 1297 تاسیس و اولین شناسنامه برای خانم فاطمه ایرانی صادر شده است. از آن زمان تا کنون قانون صدور شناسنامه برای همه تصویب شد و تغییرات متعددی برروی آن صورت گرفت. آخرین اصلاحیه ی ثبت احوال در سال 1363 به ثبت رسیده است. اولین کار ثبت احوال صدور شناسنامه برای متولیدن است بعد ثبت ازدواج، ثبت طلاق و در نهایت ثبت فوت.
 وی گفت: از سال 1390 کار های ثبت احوال به صورت کامپیوتری تعریف شده است. یعنی شناسنامه های سنتی به شناسنامه های مکانیزه تبدیل می شود و تا کنون 4500 نفر از اهالی شهرستان کوثر شناسنامه ی میکانیزه دریافت کرده اند. در شناسنامه میکانیزه، ثبت اطلاعات با کامپیوتر انجام می گیرد و اشتباه نوشتن به حداقل می رسد. برای همه، قابل خواندن است، عکس اسکن می شود و قابل افتادن نیست، در صفحه اول بعد از ثبت اطلاعات برگه ی نایلونی پرس می شود که ضد آب است و دوام شناسنامه را بالا می برد.
   جمالی در ادامه در مورد کارت ملی هوشمند هم اطلاعاتی به اعضا داد و سایت ثبت احوال را به اعضا معرفی کرد و نام تک تک اعضا را به سایت داده و تعداد اسامی ثبت شده و معنی نام آنها را در سایت نشان داد. اعضا  از گنجینه ی مشاهیر و مفاخر شهرستان کوثر که در گوشه ای از آن اداره به نمایش گذاشته شده بود نیز بازدید کردند.
 اعضای کانون در این بازدید به اتاق های ثبت احوال سر زده و با کارمندها و وظایف هر کدام آشنا شدند. اعضا مراحل صدور شناسنامه ی جدید را به صورت عملی دیدند و در پایان از اتاق بایگانی بازدید نمودند، ورود افراد متفرقه به این اتاق ممنوع بود اما برای آشنایی اعضای کانون مجوز ورود به اتاق بایگانی صادر شد تا اعضا با پرونده های بایگانی شده و روش استفاده از این اسناد، آشنا شوند.
   اعضا در حین بازدید سئوالات زیادی از رئیس اداره ثبت احوال پرسیدند و وی با کمال حوصله به سوالها جواب داد. در پایان بازدید یکی از کارمندان ثبت احوال از اعضا در مورد مطالبی که آموخته بودند مصاحبه کرد.