نوجوانان مراکز فرهنگی هنری سمنان یک و دو ، شاهرود یک و دو ، دامغان یک و دو ، گرمسار ، مهدیشهر ، شهمیرزاد ، سرخه و آرادان در مرکز فرهنگی هنری ایوانکی گردهم آمدند و با حضورفرهاد حسن زاده نویسنده کتاب هستی به نقد و بررسی شخصیت ها،عنوان ، حوادث کتاب پرداختند.
در افتتاحیه این برنامه که با حضور مسئولین شهر ایوانکی بخشدار محترم آقای ناظری ، اعضای شورای شهر ایوانکی نماینده آموزش و پرورش بخش رئیس کتابخانه های شهرستان گرمسار رئیس انجمن ادبی ایوانکی و شاعر و نویسنده استانی آقای دلیر و کارشناس مسئول استان و کارشناس فرهنگی استان و مربیان و اعضای نوجوان دختر و پسر استان و بخش ایوانکی برگزار شد.
علی اکبر فراتی مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان استان سمنان ضمن خوش آمدگویی و تشکر و خیرمقدم به فرهاد حسن زاده و مسئولین از تلاشهای مهدی آذر یزدی نویسنده کتاب قصه خوب برای بچه های خوب تقدیر نمودند و بیان داشتند که از نظر آذز یزدی این نویسنده خلاق حوزه کودک ، بچه های خوب بچه های سر به راه و کتابخوان بودند و خطاب به نوجوانان حاضر گفتند شما عزیزان من بسیار سعادتمندید که روزی را در تقویم کشورمان به نام ادبیان کودک و نوجوان ثبت شده است. ایشان همچنین از تلاشهای مسئول مرکز ایوانکی و همکاران مرکز و همکاران واحد کارشناس فرهنگی استان تشکر نمودند.
در پایان این برنامه لوح تقدیر و هدیه به فرهاد حسن زاده اهداء شد و همچنین لوح یادبود این برنامه نیز به مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان استان سمنان تقدیم گردید.
لازم به ذکر می باشد برنامه های اجرا شده در این روز روایت خوانی برای مهدی آذر یزدی ، قصه گویی و سرود بوده است .