به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اصفهان،دکتر سید محمد قلمکاریان گفت: در این نشست،مجازی که کارشناسان، مربیان و اعضای انجمن در آن شرکت فعالانه داشتند زهرا پردل، کارشناس ادبی استان سیستان و بلوچستان و از شاعران توانمند کشور نیز به عنوان میهمان ویژه، حضور داشت.
مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اصفهان افزود: در این نشست ۸ اثر برگزیده خوانده شد و مورد نقد و بررسی قرار گرفت. مرضیه سادات ثابتی از مرکز ورزنه، فاطمه خاشعی و فائزه سعیدی از مرکز زرین شهر، فاطمه سادات پاد موسوی از مرکز حبیب آباد، عاطفه محمودی از مرکز ۲ اصفهان، طهورا شایسته کیا از مرکز ۴ اصفهان، زهرا آقا تقی از مرکز ملک شهر و مریم پناهی از مرکز درچه، شاعران این نشست مجازی بودند.
هم چنین، مژگان کدخدایی مربی ادبی استان و زهرا شاه نظری از اعضای مرکز شاهین شهر نیز مجریان این برنامه بودند.
سید محمد قلمکاریان در ادامه گفت: در ابتدای این نشست، زهرا پردل با متنی دلنشین، خود را به اعضا معرفی نمود. سپس حاضران به نقد و بررسی اشعار انتظار که از قبل در اختیار آن ها قرار گرفته بود، پرداختند.
زهرا پردل، سرودن اشعار آیینی را نیازمند تمرین و ممارست دانست و به لزوم تصویر سازی های نو و استفاده از زبان امروز در اشعار آیینی تاکید کرد و اظهار داشت: اشعار آیینی با آرایه های بدیع و شگفت در مخاطب، تاثیر والایی ایجاد خواهد کرد.
وی برای آشنایی بیشتر اعضای انجمن با شعر آیینی به معرفی کتاب "او نویسی" پرداخت و کلیپ خوانش یکی از اشعار خود را به اعضای انجمن هدیه کرد.
شایان ذکر است جلسات انجمن ادبی استان اصفهان هر دوهفته یک بار، در روز چهارشنبه، ساعت ۱۷ برگزار می گردد.
انتهای پیام/
