به گزارش روابط عمومی ادارهکل کانون استان گیلان، سیدجلیل میرعظیمی در نخستین نشست اعضای شورای فرهنگی که با هدف برنامهریزی و ریلگذاری فعالیتهای سال ۱۴۰۱ صورتگرفت، جایگاه و پیشینه روشن این مجموعه فرهنگی را خاطرنشانکرد و با تاکید بر لزوم افزایش کمی و کیفی برنامهها گفت: دستیابی به این مهم نیازمند عزم جدی است.
سرپرست کانون گیلان همچنین، فروکشکردن همهگیری ویروس کرونا و بازگشایی مدارس و مراکز فرهنگی را یادآورشد و با فرصت توصیفکردن حضور کودکان و نوجوانان اظهارکرد: اجرای همزمان فعالیتهای حضوری و مجازی، نقش مهمی در افزایش گستره خدماترسانی و بهرهمندسازی حداکثری مخاطبان از برنامههای کانون پرورش فکری دارد.

این مسئول فرهنگی درهمینحال، نیازهای امروز نسل کودک و نوجوان را موردتوجه قرارداد و ضمن مهمبرشمردن افزایش تحرک، نشاط اجتماعی و ارایه خلاقانه فعالیتهای فرهنگی، هنری، ادبی و پژوهشی مبتنی بر آموزههای دینی و اسلامی افزود: برای نیل به این اهدف لازم است به برنامهمحوری و تشویق همکاران توجه داشتهباشیم.
لزوم افزایش گستره فعالیتها و خدماترسانی به کودکان و نوجوانان ساکن در روستاها و مناطق کمبرخوردار شهری، درآمدزایی و اجرای هدفمند برنامههای مناسبتی با تکیه بر سیاستهای کلان کشور و کانون، ازدیگر موضوعهایی بود که در سخنان میرعظیمی به آن اشارهشد.
این مسئول فرهنگی درعینحال به افزایش همگراییها و تعامل با دستگاههای فرهنگی نگاهی ویژه داشت و با اثربخش ارزیابیکردن این همکاریها گفت: همافزایی و اجرای برنامههای مشترک با سایر مجموعههای فرهنگی، نقش بهسزایی در نیل به اهداف دارد.
پایانبخش سخنان سرپرست کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گیلان، قدردانی مجدد از تلاشهای مستمر همکاران و تاکید بر ضرورت حضور حداکثری در راهپیمایی روز جهانی قدس بود.
معاون اداری و مالی کانون استان گیلان نیز از حاضران این نشست بود و ضمن تشریح سیاستهای کانون در این حوزه، از اهمیت تشویق مراکز موفق و تدوین شیوهنامهها برای شناسایی نقاط قوت مراکز فرهنگی هنری سخنگفت.

حمیدرضا قاسمی دیگر بخش صحبتهای خود را به ضرورت مدیریت منابع مالی و فراهمسازی بسترهای مناسب برای کسب درآمد اختصاصداد و به ارایه راهکارهایی در این زمینه پرداخت.
معاون فرهنگی کانون گیلان نیز صحبتهای خود را با اشاره به تدوین سیاستهای استانی با نگاهی ویژه به راهبردهای کلان کانون و دیدگاه مدیرعامل این نهاد فرهنگی آغازکرد و روند بومیسازی برنامههای کشوری را در سایه نیازسنجی، کارگروهی و بهرهگیری از دیدگاههای سازنده همکاران ستادی و مراکز فرهنگی، هنری موفق و امیدبخش خواند.

خدیجه تقیپور در ادامه، خلاقیتورزی، خودجوشی و تکیه بر فعالیتهای کتابمحور کانون را یک ضرورت اجتنابناپذیر قلمدادکرد و افزود: توجه به خواستههای متناسب با اهداف و سیاستهای کانونِ مخاطبان نیز بایستی مدنظر قرارداشتهباشد.
او برهمین اساس، از تداوم رفتار مسئولانه در قبال کودکان و نوجوانان سخن بهمیانآورد وبا بیان اینکه نتیجهبخشی برنامهها در گرو تعامل درون و برونسازمانی و تامین منابع مالی است، اظهارکرد: کیفیتبخشی افزونتر به فعالیتها و نظرداشت سیاستهای کلان کانون کشور، لازمه تحقق این مهم محسوبمیشود.
لزوم افزایش ساعات مطالعه و دانشافزایی تمامی کارشناسان و مربیان مراکز فرهنگی هنری نیز بخش پایانی صحبتهای معاون فرهنگی هنری کانون استان گیلان بهشمارمیرفت.
ارایه گزارشی از روند فعالیتها و برگزاری کارگاههای تخصصی برخط فصل بهار از سوی اکرمالسادات حسینی، کارشناس مسئول فرهنگی، هنری و ادبی کانون و بیان نقطهنظرات از سوی دیگر حاضران، پایانبخش نخستین نشست اعضای شورای فرهنگی در سالن جلسات ادارهکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گیلان در رشت بود.