هم اندیشی تخصصی کانون استان هرمزگان با  کمیته امداد امام خمینی (ره) در خصوص طرح توانمند سازی مددجویان و کاهش آسیب های اجتماعی

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان هرمزگان در راستای انجام فعالیت های فرهنگی با همکاری کمیته امداد امام خمینی(ره)جهت طرح‌ها و برنامه‌های مشترک برای مددجویان و کاهش آسیب های اجتماعی نشست تخصصی برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان هرمزگان،این نشست مشترک در اداره کل کمیته امداد امام خمینی در تاریخ 18 مهرماه 1401 برگزار شد.

 پروین پشتکوهی مدیرکل ، نعیم اسدی معاون فرهنگی و اجرایی و فاطمه غلامزاده نخلی کارشناس مسئول فرهنگی هنری و ادبی کانون پرورش فکری استان هرمزگان و میزبانی کمیته امداد با حضور جلیل تراهی مدیرکل ، احسان احمدی سرخونی معاون فرهنگی و کارشناسان مسئول فرهنگی، فرهنگی و تربیتی ، تحصیلی و آموزش خانواده نشست مشترکی برگزار کردند.
پشتکوهی مدیرکل کانون پرورش فکری استان هرمزگان با اشاره به هم افزایی و همکاری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با کمیته امداد احساس خرسندی کرد و گفت :در ابتدا جایگاه کانون  باید به  مخاطبین تشریح شود.کانون میتواند از تک ساحتی بودن کودکان جلوگیری کند. مددجویان می توانند مهارت و توانمند سازی را در کارگاه های تخصصی کانون آموزش ببیند وقطعا توانمند سازی و مهارت آموزی باعث خودباوری، شادی و نشاط ، روابط مثبت ، هوش هیجانی، معنویت، خوش بینی ، جراتمندی و امید مددجویان شود و همچنین کانون می تواند قطع کننده زنجیره فقر باشد.

 هم اندیشی تخصصی کانون استان هرمزگان با  کمیته امداد امام خمینی (ره) در خصوص طرح توانمند سازی مددجویان و کاهش آسیب های اجتماعی

وی  افزود : وجود کانون در شهرستان ها و روستاهای دارای آسیب اجتماعی الزامی می باشد در همین راستا با توجه به عدم حضور کانون پرورش فکری در شهرستان بشاگرد و توجه به توانمند سازی و مهارت آموزی کودکان و نوجوانان در این مناطق و سهولت دسترسی ساکنین به کتاب و مربی وجود ماشین کتابخانه سیار بسیار حائز اهمیت است.

 در ادامه تراهی مدیر کل کمیته امدادگفت: از طریق شناسایی مخاطب و هدف گزاری از طریق کمیته امداد و اجرای فعالیت ها و برنامه ها توسط کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان می توان خدمات به کودکان و نوجوانان مددجو را به حد مطلوب رساند و باعث کاهش آمار آسیب های اجتماعی شد.

وی در ادامه گفت : این جامعه هدف می تواند کودکان و نوجوانان بین 7 تا 17 سال باشد و برنامه ها در دو یا سه هدف بزرگ طرح و برنامه ریزی شود

 مدیر کل کمیته امداد بیان کرد: ظرفیت های خوبی در کانون و کمیته امداد وجود دارد که با مشارکت با هم برنامه ریزی های خوبی انجام می گیرد و باعث نتایج مثبت خواهد شد

وی همچنین نسبت به راه اندازی یک دستگاه کتابخانه سیار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در شهرستان بشاگرد قول مساعد همکاری داد.

اسدی معاون کانون استان نیز با اشاره به ظرفیت های کانون در کتابخانه های تخصصی کودک و نوجوان مراکز ثابت و سیار و تشریح فعالیت های کانون در بخش های فرهنگی هنری و ادبی گفت :کانون برای هیچ کودکی محدودیت ندارد ما میتوانیم گام به گام در حوزه کودک و نوجوان با کمیته امداد پیش برویم.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha