جلسه برنامه‌ریزی کمیته کودک و نوجوان نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت تشکیل شد

کمیته کودک و نوجوان هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت با مسئولیت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی و هم‌افزایی سایر نهادها و سازمان‌ها همچون بهزیستی، نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری مشهد، آستان قدس رضوی، آموزش و پرورش، فرهنگ و ارشاد اسلامی و ... برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خراسان رضوی، جلسه برنامه‌ریزی و هماهنگی کمیته کودک ونوجوان هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت با حضور نمایندگان دستگاه‌ها و سازمان‌های عضو کمیته برگزار شد.

در ابتدای جلسه ابراهیم زره‌ساز مدیر کل کانون استان با تبریک اعیاد شعبانیه و آمادگی برای حضور در میهمانی خداوند گفت: نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت فرصت مغتنمی است تا هویت دینی و مذهبی را برای مخاطب نسل امروز به شیوه مناسب ارائه کنیم. وی در ادامه افزود: این فرصت می‌تواند با حضور کودکان و نوجوانان در حوزه قصه‌گویی دینی برای کودکان و نوجوانان تحقق یابد و بدین ترتیب با خلق فعالیتی توسط هم نسل برای هم نسل اثرگذاری بهتر و موثرتری را رقم زد.

مدیر کل کانون استان در ادامه ضمن تشکر از نمایندگان دستگاه‌های حاضر در جلسه پیشنهاد کرد: این فرصت بهانه خوبی است برای هم‌افزایی دستگاه‌ها در خلق محتوایی متناسب با نیاز کودک امروز که می‌تواند در قالب‌هایی چون قصه‌گویی، کاردستی، اجرای تواشیح، کتابت قرآن کریم، اجرای مسابقه و ... برگزار گردد.

در ادامه نمایندگان نهادها و سازمان‌ها به ارائه طرح و برنامه‌های پیشنهادی خود پرداختند.

هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت از تاریخ ۲۲ لغایت ۲۸ اسفندماه از ساعت ۱۹ الی ۲۳ در محل دائمی نمایشگاه بین‌المللی مشهد برگزار می‌گردد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha