کد خبر: 355271
تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۷:۳۷
نشست توجیهی اعضای باشگاه ملی سیمرغ در شهرکرد برگزار شد.

روز پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴، پروژه‌ی ملی استعدادیابی اعضای شاعر و نویسنده در کانون چهارمحال و بختیاری و با حضور نوجوانان و خانواده‌های علاقه‌مند به شعر و داستان، آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان چهارمحال و بختیاری، همزمان با دهه مبارک کرامت در یازدهمین روز از اردیبهشت ماه ۱۴۰۴، طرح ملی استعدادیابی اعضای باشگاه سیمرغ در شهرکرد با حضور مدیر کل کانون، معاونت فرهنگی کانون استان،  سرگروه ادبیات آموزش متوسطه اول آموزش و پرورش استان، کارشناسان، مربیان و متخصصان این حوزه به همراه نوجوانان و جمعی از خانواده‌های آنها آغاز به کار کرد.

در این نشست که تعدادی از اعضای نوجوان از شهرستان‌های شهرکرد، بن، سامان، فرخشهر و دیگرنقاط استان حضور داشتند، اهداف باشگاه سیمرغ بررسی و تشریح شد، ضمن پخش تیزر این باشگاه، مقدمات اولیه جهت آشنایی اعضا و والدین با فعالیت‌های  ادبی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بیان گردید.

 آشنایی با کانون و تبیین اهداف باشگاه سیمرغ در راستای راه‌یابی دانش‌آموزان به باشگاه قاف،خوانش آثار ادبی خلق شده توسط اعضای حاضر در جلسه، تعیین سطح و خلق آثار به صورت بداهه توسط اعضا با استفاده از تمرین‌های ارائه شده و... از دیگر برنامه‌های اجرایی این نشست بود.

نشست توجیهی اعضای باشگاه ملی سیمرغ در شهرکرد برگزار شد.

مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان چهارمحال و بختیاری در ادامه‌ی این نشست ضمن تبریک به مناسبت ایام مبارک دهه‌ی کرامت و روز دختر، ضمن گرامیداشت روز معلم، به استعدادهای ادبی خوبی که در میان قشر کودک و نوجوان وجود دارد، به خانواده‌های حاضر در جلسه متذکر شد و به آنان گوشزد کرد که استعدادهای ادبی فرزندان خودشان را نیز مانند استعدادهای دیگر جدی بگیرند و از نوشته‌های ساده آنان به راحتی نگذرند و اگر کوچک‌ترین استعدادی در حوزه نوشتن در فرزند خود احساس کردند با مراجعه به کانون، زیر نظر مربیان متخصص این حوزه، این استعداد را پرورش دهند.

روح الله واحد در توصیه‌ای به نوجوانان علاقه‌مند به ادبیات فارسی گفت: به عنوان سفیران ادبیات، مشوق سایر والدین و خانواده‌هایی باشید که فرزندان آنها اهل ذوق و اهل قلم‌اند. وی در ادامه‌ی صحبت‌های خود به جایگاه و اهمیت ادبیات در جامعه اشاره کرد و افزود:حفظ فرهنگ، هویت و معنابخشی به زیباترین و والاترین مفاهیم انسانی تنها از مسیر و ره‌آورد ادبیات امکان‌پذیر است و بدون تردید جامعه‌ای که افراد آن در هر حرفه و مشاغلی از دانش ادبی و آگاهی در این حوزه بهره‌مند باشند، متمدنانه‌تر، هوشمندانه‌تر و با اخلاق حرفه ای‌تر نسبت به خود، دیگران، طبیعت و قوانین اجتماعی و...برخورد خواهند کرد. وی نقش ادبیات را نقش انکارناپذیری در توسعه و زیرساخت فرهنگی جوامع برشمرد و از اعضا خواست قدر استعداد و قلم خود را بدانند.

کارشناس ادبی استان نیز ضمن قدردانی از همکاری و همراهی مطلوب اداره کل آموزش و پرورش استان در راستای شناسایی اعضای باشگاه سیمرغ، به معرفی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و وظایف آن در حوزه‌ی ادبی پرداخت و با اشاره به تبیین باشگاه سیمرغ افزود: این باشگاه، فضا و فرصت مناسبی برای شناسایی، کشف و پرورش استعدادهای ادبی کلیه‌ی دانش‌آموزان مدارس فراهم می‌نماید تا پابه‌پای اعضای مراکز کانون مسیر تربیت ادبی خود را زیر نظر مربیان و اساتید مجرب طی نمایند.

نشست توجیهی اعضای باشگاه ملی سیمرغ در شهرکرد برگزار شد.

معصومه مهری در ادامه گفت: برگزاری نشست‌های حضوری و مجازی با دعوت از شاعران و نویسندگان مطرح استان از دیگر برنامه‌های پیش‌بینی شده برای این اعضا در طول سال می باشد.

مهری خاطرنشان کرد: حدود ۱۵۰ نفر از دانش‌آموزان مدارس از سوی اداره کل آموزش و پرورش استان به کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان معرفی شدند که از این تعداد پس از پالایش اولیه حدود ۲۰ نفر به صورت حضوری به باشگاه سیمرغ راه یافتند و مقرر است ۱۱۵ نفر دیگر نیز که به مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان دسترسی ندارند طی فاز دوم پروژه‌ی سیمرغ با ارسال پیامک و تیزر باشگاه قاف ساماندهی شوند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha