کد خبر: 355314
تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۲
بازدید 17
سال ۱۴۰۳ سال انقلاب نیروی انسانی در کانون استان بود

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان سمنان با اشاره به تبدیل وضعیت ۱۸ نفر از نیروهای پاره‌وقت کانون و جذب تعدادی دیگر در سال گذشته، سال ۱۴۰۳ را سال انقلاب نیروی انسانی در کانون استان توصیف کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان سمنان، مرتضی مزینانی، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان سمنان در دیدار با نادر مالکی، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان سمنان در دفتر کار وی، به تشریح شرایط اعتباری و نیروی انسانی کانون استان پرداخت و اظهار کرد: متأسفانه بودجه اختصاص‌یافته به کانون در طول سالیان گذشته در استان سمنان بسیار محدود بوده است؛ ما در رتبه‌بندی بودجه‌ای استان‌ها، در رده‌های آخر کشور قرار داریم و این فضا نیازمند اصلاح و تدبیر است.

وی با قدردانی از حمایت‌های مثال‌زدنی رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان سمنان در یک سال اخیر از کانون پرورش فکری استان اظهار کرد: امسال هم رایزنی‌های زیادی با مسؤولان داشتیم تا وضع اعتباری کانون بهبود یابد. 

سال ۱۴۰۳ سال انقلاب نیروی انسانی در کانون استان بود

مزینانی با اشاره به برخی پروژه‌های عمرانی گفت: سه پروژه عمرانی مهم که مدت‌ها معطل مانده بود، تقریباً به سرانجام رسیده‌اند. یکی از سیاست‌های اصلی دولت نیز پیشبرد پروژه‌های عمرانی است و ما تلاش کردیم در کنار فعالیت‌های فرهنگی، این پروژه‌ها را هم پیش ببریم. 

وی ضمن قدردانی از حمایت‌های صورت‌گرفته، تأکید کرد: از حمایت‌هایی که تاکنون از سوی مسؤولان استانی و ملی صورت گرفته صمیمانه تشکر می‌کنیم. سال گذشته هم حمایت ویژه‌ای از کانون صورت گرفت که امیدواریم امسال نیز با همان رویکرد فرهنگی ادامه یابد.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان سمنان گفت: در یک سال اخیر، تلاش شد تا وضعیت گرمایش و سرمایش و سایر زیرساخت‌های مراکز فرهنگی و هنری استان سمنان بهبود پیدا کند، اما همچنان نیاز به کار و حمایت دارد.

مزینانی درباره وضعیت اعتبارات استان نیز گفت: استان سمنان در رتبه‌بندی بودجه‌ای و با وجود تخصیص مطلوب اعتبارات استانی، در رده‌های آخر قرار دارد و اعداد فعلی پاسخگوی نیازها نیست. خواهش ما این است که از هر امکان و منبعی که می‌شود، کمک صورت گیرد.

وی یکی از مهم‌ترین تحولات سال ۱۴۰۳ در کانون را تبدیل وضعیت نیروهای پاره وقت عنوان و اظهار کرد: با کمک سازمان امور اداری و استخدامی کشور و پیگیری‌هایی که انجام شد، یکی از بزرگ‌ترین تبدیل وضعیت های تاریخ کانون در استان انجام گرفت. 

مزینانی گفت: ۱۸ نیروی پاره‌وقت که میانگین بین ۲۰ تا ۲۴ سال در کانون بودند و فقط ماهی ۲ میلیون تومان می‌گرفتند و فقط چند روز بیمه داشتند، با لطف خدا و حمایت مسؤولان، همگی شرکتی شدند.

وی ادامه داد: نیرویی که سال گذشته در فروردین ۲ میلیون تومان حقوق می‌گرفت، امروز ۱۶ تا ۲۰ میلیون تومان حقوق دارد. بیمه‌اش از چند روز به ۳۰ روز رسیده و تمام رفاهیات به او تعلق گرفته است. 

مدیرکل کانون پرورش فکری استان سمنان از اضافه شدن نیروی انسانی و بهبود شرایط مراکز کانون در سراسر استان خبر داد و با اشاره به فعالیت‌های یک سال اخیر گفت: سال گذشته موفق شدیم با رایزنی‌ها و همکاری‌های مختلف، ۱۳ نیروی جدید به‌طور شرکتی وارد مراکز کانون کنیم. این اقدام در راستای رفع کمبود نیروی انسانی و ارتقای کیفیت خدمات به کودکان و نوجوانان در استان سمنان انجام شد.

وی افزود: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان سمنان یکی از معدود سازمان‌هایی است که با حفظ اصالت و پیشینه خود، همچنان در خدمت توسعه فرهنگی و آموزشی کشور است. این سازمان همواره در راستای تکریم ارزش‌ها و ارتقای سطح خدمات به کودکان و نوجوانان تلاش کرده است. 

مدیرکل کانون پرورش فکری استان سمنان همچنین به شرایط سخت اقتصادی و کمبود منابع مالی اشاره کرد و اظهار داشت: در شرایطی که نیروی انسانی و منابع محدود بود، توانستیم به‌طور چشمگیری در جذب نیروی جدید موفق باشیم و این یکی از بزرگترین دستاوردهای یک‌سال گذشته بوده است. 

سال ۱۴۰۳ سال انقلاب نیروی انسانی در کانون استان بود

مزینانی توضیح داد: در برخی از مراکز، تجهیزاتی جدید به‌منظور بهبود کیفیت خدمات آموزشی و فرهنگی مستقر شد و این تلاش‌ها نشان‌دهنده اهمیت به نیازهای واقعی منطقه است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha