بی‌توجهی به کانون به معنای آسیب به بدنه فرهنگ است

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و مدیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی استان کرمان در نشستی صمیمانه بر ضرورت همکاری مشترک دیدار و گفتگو کردند و بر فعالیت‌های مشترک فرهنگی تأکید کردند.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمان، نشست مشترک مدیرکل این کانون و مدیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی استان روز چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت‌ماه در سالن مهر اداره‌کل کانون برگزار شد.

اکبر خدادادی مدیرکل کانون پرورش فکری استان کرمان، با اشاره به ماموریت‌های مشترک نهاد کتابخانه‌ها و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گفت: هر دو دستگاه را می‌توان یارانِ یارِ مهربان یعنی کتاب نامید.

خدادادی با اشاره به اهمیت کتاب و کتابخوانی گفت: قطعاً در بهشت خداوند، کتاب شکوهمند قرآن هست و می‌توان گفت، هر جا کتاب هست بهشتی از خرد، اندیشه و کلمات است که این در دو نهاد مهم کتابخانه‌های عمومی و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان وجود دارد و بر این اساس باید همکاری‌ها پررنگ‌تر باشد.

احمد وفایی، مدیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی استان کرمان، با ابراز خرسندی از حضور در کانون پرورش فکری، این مجموعه را یکی از مهم‌ترین نهادهای فرهنگی دانست و گفت: «بی‌توجهی به کانون به معنای آسیب به بدنه فرهنگ است.»

وی با اشاره به سابقه درخشان کانون در پرورش استعدادهای هنری و ادبی، تأکید کرد: کانون بهترین دستگاه تولید محتوا در حوزه فرهنگ و هنر است و باید از ظرفیت‌های آن در نهاد کتابخانه‌ها استفاده شود.

وفایی همچنین بر لزوم گسترش همکاری‌های مشترک در حوزه کتاب و کتابخوانی تأکید و پیشنهاد کرد: این همکاری‌ها می‌تواند در قالب تفاهم‌نامه‌ای رسمی به نتایج ملموس‌تری منجر شود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha