کد خبر: 356886
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۴
بازدید 12
بازدید معاون کانون پرورش فکری کشور از مرکز شماره ۲ سمنان

معاون توسعه و مدیریت منابع کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور از مرکز شماره ۲ سمنان بازدید و آن را الگویی موفق در فعالیت‌های فرهنگی و تربیتی و مرکزی پرنشاط توصیف کرد.

به گزارش روابط‌عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان سمنان، امین کمالوندی معاون توسعه و مدیریت منابع کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور، امیر محمدپور، مدیرکل پشتیبانی و منابع انسانی، علی رفیعی، مشاور معاونت توسعه، مهدی شاهب مدیرکل دفتر فرهنگی و اجتماعی استانداری سمنان، مهدی صمیمیان فرماندار شهرستان سمنان، مرتضی مزینانی مدیرکل کانون استان سمنان و جمعی از مسؤولان استانی و شهرستانی از مرکز فرهنگی و هنری شماره ۲ کانون سمنان بازدید کردند.

مرکز فرهنگی و هنری شماره ۲ کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان سمنان در جریان سفر معاون توسعه و مدیریت منابع کانون کشور به این استان مورد بازدید قرار گرفت و به‌عنوان یکی از مراکز الگو در سطح کشور، تحسین مسؤولان را برانگیخت.

در این بازدید، مسؤولان از نزدیک در جریان فعالیت‌ها، فضای فیزیکی و کیفیت برنامه‌های تربیتی و فرهنگی این مرکز قرار گرفتند.

مرکزی پویا در قلب شهر سمنان مرکز شماره ۲ سمنان واقع در بلوار معلم ازجمله مراکز باسابقه و فعال کانون پرورش فکری در استان است که با زیرساخت مناسب، کتابخانه‌ای کودک‌محور و نوجوان‌پسند، کارگاه‌های منظم فرهنگی و هنری، سالن‌های آموزش و فضاهای چندمنظوره، خدمات متنوعی به اعضا ارائه می‌دهد.

این مرکز با برگزاری برنامه‌هایی نظیر قصه‌گویی، نمایش خلاق، شعرخوانی، فعالیت‌های علمی و محیط‌زیستی، کارگاه ادبی، سرود، بازی‌های فکری و گروهی و تولید آثار هنری، محیطی پرنشاط برای کودکان و نوجوانان شهر سمنان فراهم کرده است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha