دوره مقدماتی تربیت مربی کودک و نوجوان در قم برگزار می‌شود

دوره مقدماتی تربیت مربی کودک و نوجوان به مدت ۱۹۸ ساعت برای مربیان تازه به کار گرفته‌شده کانون پرورش فکری در کانون استان قم برگزار می‌شود.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، این دوره شامل ۱۹۸ ساعت آموزش ترکیبی (نظری، کارگاهی و مهارتی) است که به‌صورت دوره نظری (سیر مطالعاتی) و دوره کارگاهی (حضوری) و مهارتی (کارورزی) اجرا می‌شود.

دوره مقدماتی تربیت مربی کودک و نوجوان با هدف افزایش سطح دانش و مهارت مربیان جدید شرکتی کانون پرورش فکری که دارای پست سازمانی مربی امور فرهنگی، هنری و ادبی هستند، از ۳ تا ۱۱ تیر ۱۴۰۴ در مجتمع پردیسان کانونِ شهر قم برگزار می‌شود.

سیاست رشد و توانمندسازی به عنوان یکی از سیاست‌های راهبردی مهم کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در سال ۱۴۰۴ محسوب می‌شود و تربیت نیروی انسانی توانمند، اساس تحقق مأموریت‌های فرهنگی و تربیتی این سازمان است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha