به گزارش روابطعمومی کانون استان گیلان، وحید پورحضرت که در جمع مسوولان ستادی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گیلان و مربیان مسوول مراکز فرهنگی هنری این مجموعه در شهرستان رودبار سخنمیگفت، با تاکید بر اهمیت فرهنگسازی در جامعه اظهارکرد: فعالیتهای فرهنگی، مهد آموزش و زمینهساز ارتقای آگاهیها و توانمندیها محسوبمیشود و کانون پرورش فکری در این میان این عرصه ازجایگاه ویژهای برخودار است.
فرماندار شهرستان رودبار درهمینارتباط به فعالیت دستگاههای فرهنگی موازی و متوازی اشارهداشت و با خاطرنشانکردن اثربخشی حرکتهای فرهنگساز، به ویژه در حوزه کودک و نوجوان افزود: کانون پرورش فکری با توجه به امکانات و نیروهای انسانی خود نقشی اثربخش و تاثیرگذار در این عرصه ایفامیکند.
وی ادامهداد: ساختار فرهنگی یک کشور با نگاه ویژه به نسل کودک و نوجوان شکلمیگیرد و با توجه به منفذهای تهاجم فرهنگی دشمنان ایران اسلامی، ضرورتدارد از مجموعههای فرهنگی چون کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان حمایتکنیم.
نماینده عالی دولت در شهرستان رودبار در این میان به آشنایی با فعالیتهای کانون و عضویت فرزندان خود در مراکز فرهنگی هنری این نهاد فرهنگی در استان اشاره و تصریحکرد: با توجه به شناختی که از این مجموعه و نقش آن در توانمندسازی آیندهسازان ایران اسلامی دارم، پشتیبانی از این مجموعه را در ضروری میدانم و از اینرو اختصاص منابع مناسب برای تعمیر و تجهیز مراکز این شهرستان در شورای اداری در دستور کار قرارمیگیرد.
وحیدپورحضرت همچنین، بهرهگیری از امکانات شهرستان برای پیشبرد برنامههای مراکز کانون، حضور در مراکز این مجموعه فرهنگی و همراهسازی خیّران را از جمله اولویتها دانست و گفت: علارغم محدودیت منابع مالی، برای بالندگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گیلان و در نتیجه، توسعه فرهنگی جامعه تلاشمیکنیم.
حمایت از کانون به توسعه فرهنگی کشور کمکمیکند
سرپرست ادارهکل کانون پرورش فکری استان گیلان هم طی این نشست، با قدردانی از نگاه فرهنگی فرماندار و همراهیهای گذشته وی در سمت شهردار بندرانزلی گفت: کانون در استان و شهرستان، از ظرفیت گستردهای برخوردار است و با حمایت مسوولان میتواند در مسیر کیفیتبخشی افزونتر به برنامهها و افزایش گستره فعالیتها حرکتکند.
سجادکوچکنژاد در تشریح این سخنان به فعالیت ۳ مرکز فرهنگی هنری کانون ثابت در رودبار، منجیل و رستمآباد و فعالیت مرکز فرهنگی هنری سیار کانون پرورش فکری در شهرستان اشارهکرد و افزود: بسترهای مناسب و نیروی انسانی متخصص این مجموعه میتواند زمینههای توسعه هرچه بیشتر شهرستان را فراهمکند.
این مدیر فرهنگی اضافهکرد: اختصاص منابع مناسب برای تعمیر و تجهیز مراکز فرهنگی هنری شهرستان در سایه حمایت مسوولان و همراهسازی خّیران میتواند به نقش به سزایی در این جهت تحقق این اهداف داشتهباشد.
وی در همین حال از خواستههای کانون پرورش فکری در جهت کمیت و کیفیتبخشی به فعالیتها سخنبهمیانآورد و از برنامههای هدفمند این مجموعه برای جذب حداکثری مخاطبان صحبتکرد.
او توضیحداد: افزون بر اجرای برنامههای خلاقانه و کتابمحور برای اعضا، برنامهریزیهای مناسبی برای حضور کودکان پیشدبستانی در مراکز شهرستان صورتگرفته است و تلاشداریم با همراهسازی هرچهبیشتر کودکان، نوجوانان و خانوادهها، نقش بیشتری در خدماترسانی فرهنگی داشتهباشیم.
نگاه ویژه کانون به تمامی مخاطبان و حرکت در مسیر تحقق عدالت فرهنگی و آموزشی از دیگر موضوعهایی بود که در صحبتهای کوچکنژاد موردتوجه قرارگرفت و وی با اشاره به فعالیت مرکز سیار روستایی کانون در مناطق روستایی و کمبرخورار شهرستان گفت: اختصاص خودرو از سوی مسوولان برای تجهیز از سوی کانون و راهاندازی دومین مرکز فرهنگی هنری سیار شهرستان میتواند زمینه خدماتسرانی به طیف گستردهتر مخاطبان را فراهمکند.
سرپرست کانون استان گیلان درپایان سخنان خود به شکلگیری نهضت همراهسازی هرچهبیشتر جامعه و مسوولان با کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اشاره و ابراز امیدواری کرد که این حرکت هدفمند به افزایش سرانه مطالعه کتاب، بالندگی نسل کودک و نوجوان و در نتیجه توسعه همهجانبه ایران اسلامی منجرشود.
گفتنیاست، در این نشست که صبح روز چهارشنبه، ۱۸ تیر ۱۴۰۴ در فرمانداری شهرستان رودبار برگزارشد، اکرمالسادات حسینی، کارشناس مسوول فرهنگی کانون استان گیلان و مربیان مسوول مراکز فرهنگی هنری رودبار، منجیل، رستمآباد و مربی مرکز سیار روستایی شهرستان حضورداشتند.