به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه، در راستای برنامههای رویداد ملی کانونیاران، با حضور مدیرکل آموزش و پرورش، مدیران و مسئولان استانی، آیین پایانی مرحله استانی رویداد ملی کانونیاران در کانون استان، با اجرای برنامههای مختلف در یک روز، همچون مراسم تجلیل، بازدید از اماکن فرهنگی و هویتی و... برگزار شد. این آیین ۳۱ تیرماه ۱۴۰۴ از ۹ صبح در سالن جلسات اداره کل کانون آغاز و تا پایان روز با اجرای ویژهبرنامههای اختصاصی ادامه داشت.
پس از برگزاری آیین تجلیل ادامه برنامه بازدید کانونیاران از طاق بستان و موزه دفاع مقدس با همکاری و مشارکت سازمان گردشگری شهرداری و همراهی دکتر فرامرز رشیدی رییس این مجموعه انجام پذیرفت.
فرامرز رشیدی رییس سازمان گردشگری شهرداری کرمانشاه ضمن همراهی کانونیاران در این بازدیدها و ارائه توضیحات مورد نیاز به آنها، بیان داشت: یکی از شاخههای مغفول مانده در استان کرمانشاه، شاخه گردشگری کودک و نوجوان بود که با همت اداره گردشگری شهرداری کرمانشاه و اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان، همچنین اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری نشستهای مختلفی در این راستا برگزار شد و بنا بر این شد که این شاخه را پویا و فعالتر کنیم.
وی ادامه داد: در همین راستا برای کانونیاران استان کرمانشاه یک تور گشت شهری برگزار کردیم که بازدیدی از اماکن تاریخی، فرهنگی و مقاومتی سطح شهر را داشته باشند تا در آینده بتوانند سفیران خوبی برای شهر و استان باشند، امیدواریم مورد توجه این عزیزان واقع شود و اثربخشی مطلوب را در این زمینه داشته باشیم.
منیژهالسادات حسینی، سرپرست کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه، بر اهمیت همکاری بیننهادی برای غنیسازی تجربیات فرهنگی و آموزشی کودکان و نوجوانان تأکید کرد. وی بیان داشت که این بازدیدها با هدف تقویت هویت ملی و دینی و همچنین آشنایی نوجوانان با میراث فرهنگی و تاریخی کرمانشاه طراحی شده است. حسینی از مشارکت سازمان گردشگری شهرداری و اداره کل میراث فرهنگی قدردانی کرد و اشاره نمود که این همکاریها میتواند زمینهساز توسعه گردشگری و تقویت ریشههای هویتی کودک و نوجوان در استان باشد.
وی همچنین بر نقش کانونیاران به عنوان سفیران فرهنگی در مدارس تأکید کرد و گفت: این نوجوانان با پیوند بین کانون و مدارس، نهتنها همسالان خود را با فعالیتهای فرهنگی و هنری کانون آشنا میکنند، بلکه در ترویج ارزشهای ملی و دینی نیز نقش مؤثری ایفا خواهند کرد.
حسینی خاطرنشان کرد که برنامههایی مانند بازدید از طاق بستان و موزه دفاع مقدس به درک عمیقتر نوجوانان از تاریخ و مقاومت ایران کمک میکند و در ادامه به ضرورت توجه به اوقات فراغت کودکان و نوجوانان اشاره کرد و افزود: کانون پرورش فکری با برگزاری کارگاههای متنوع فرهنگی، هنری و ادبی و... تلاش میکند تا فضایی امن و خلاق برای پرورش استعدادهای نسل آینده فراهم کند. وی از مربیان کانون بهعنوان معماران ذهن و روح کودکان یاد کرد و قدردانی خود را از زحمات آنان اعلام داشت.
این مقام مسئول اظهار داشت: آیین تجلیل و تقدیر از کانونیاران با حضور ارزشمند مدیرکل آموزش و پرورش، مدیران و مسئولان این اداره کل و سازمان گردشگری شهرداری برگزار شد و در این رویداد یکروزه بازدید از مناطق گردشگری کرمانشاه از جمله آثار تاریخی طاقبستان، مسجد عمادالدوله، موزه دفاع مقدس و ضبط سرود کانونیاران اجرا گردید. امید است خاطرهای شیرین و بهیادماندنی در ذهن این نوجوانان برگزیده مراکز ثبت گردد.
یادآوری میشود «کانونیاران» دانشآموزان مستعدی هستند که در کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان رشد کرده و بر اساس نظریه سیاستی فعال و کلان در جامعهپردازی آینده ایران به عنوان نماینده کانون در مدارس معرفی میشوند و دانشآموزان مدارس را با فعالیتهای کانون آشنا میکنند.