به گزارش روابط عمومی ادارهکل کانون البرز، کارگاه آموزشی «زنگ زندگی»، روز دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۴، با هدف تقویت مهارتهای تابآوری و مدیریت بحران در شرایط پس از جنگ، توسط فاطمه نظمده و الهه عزیزخانی، کارشناسان هلال احمر استان البرز،در محل اردوگاه فاطمه الزهرا آموزش و پرورش ماهدشت، برگزار شد.
تمرکز اصلی این کارگاه، بر آموزش شناخت، بیان و مدیریت احساسات درونی افراد است. برگزارکنندگان با استفاده از روشهای خلاقانه و تعاملی، به شرکتکنندگان کمک کردند تا احساسات خود را بشناسند و به درستی با آنها روبهرو شوند. یکی از تمرینهای مؤثر در این کارگاه، «تمرین بادکنک» بود. در این تمرین، نوجوانان احساسات و جملات منفی خود را روی بادکنکها مینوشتند یا نقاشی میکردند و با جدا کردن و سپس چسباندن آنها به یکدیگر و پرتاب بادکنک، سعی میکردند حس سبکی و رهایی از احساسات منفی را تجربه کنند.
فاطمه نظمده و الهه عزیزخانی با اشاره به تأثیر مثبت این کارگاهها، اظهار داشتند که پس از اتمام دوره، تغییرات چشمگیری در رفتار شرکت کنندگان مشاهده شده است. به گفته آنها، کودکان و نوجوانان که پیش از این ترس و نگرانی داشتند، اکنون آرامتر و با اعتمادبهنفس بیشتری با شرایط کنار میآیند. این کارگاه به شرکتکنندگان آموخته است که چگونه ترسهای کاذب خود را از بین ببرند و بین خطر واقعی و ترس بیمورد تمایز قائل شوند.
برگزارکنندگان در ادامه تأکید کردند که آمادهسازی نسل آینده برای مواجهه با بحرانها ضروری است. هدف از برگزاری این دوره، آماده کردن کودکان و نوجوانان برای پذیرش و عبور از شرایط سخت است، بهطوری که بتوانند به راحتی با آن مواجه شوند و آنها را پشت سر بگذارند.
این کارگاه پیش از این نیر در مراکز مختلف کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان البرز، پذیرای گروههای سنی ۴ تا ۷ سال، ۷ تا ۱۸ سال و بزرگسالان بود.
لازم به توضیح است اردوی فرهنگی، هنری استانی دختران البرز، با همکاری سازمان فرهنگی، اجتماعی، ورزشی، شهرداری کرج، از روز یکشنبه ۱۶ شهریور ماه ۱۴۰۴ آغاز شده و تا روز سهشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۴ با هدف مهارت آموزی و سبک زندگی ایرانی، اسلامی ادامه خواهد داشت.