کد خبر: 361568
تاریخ انتشار: ۵ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۷
بازدید 8
جشنواره فرزند ایرانم درخشکبیجار

هم‌زمان با هفته دفاع مقدس سال ۱۴۰۴، جشنواره«فرزند ایرانم» با همکاری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان لشت‌نشا، در بخش خشکبیجار شهرستان رشت برگزارشد.

به‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل کانون استان گیلان، این جشنواره سوم مهر سال ۱۴۰۴ با مشارکت و همراهی کانون پرورش فکرلشت‌نشاء، شهرداری خشکبیجار و دیگر مجموعه‌های فعال در عرصه فرهنگ‌سازی این شهر صورت‌گرفت.

نهادینه‌سازی فرهنگ ایثار و شهادت و تبیین دست‌آوردهای هشت‌سال دفاع مقدس برای کودکان و نوجوانان در بستر فعالیت‌های فرهنگی و هنری از اهداف برگزاری جشنواره«فرزندان ایرانم» در پارک مرکزی بخش خشکبیجاربه‌شمار می‌رفت و با برپایی نمایشگاه کتاب‌های با موضوع و محوریت ادبیات پایداری و  اجرای فعالیت‌های متنوع و خلاقانه مربیان و اعضای کانون همراه‌بود.

جشنواره فرزند ایرانم درخشکبیجار

جشنواره فرزند ایرانم درخشکبیجار

طی این ویژه‌برنامه، که هم‌زمان با هفته دفاع مقدس صورت‌گرفت، مربیان و اعضای کانون به اجرای قصه‌گویی ومسابقه حضوری  و برپایی کارگاه ادبی با عنوان«من سرباز وطنم» پرداختند و شرکت‌کنندگان نیز دل‌نوشته‌های ادبی خود را به پاسداران مرزهای فکری و جغرافیایی ایران اسلامی تقدیم‌کردند.

برگزاری کارگاه آموزش کاردستی با محوریت آماده‌سازی پرچم مقدس جمهوری اسلامی، از دیگر برنامه‌های این جشنواره با حضور سجادکوچک‌نژاد، سرپرست اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گیلان بود و درپایان نیز از شرکت‌کنندگان در فعالیت‌ها و کارگاه‌ها با بسته‌های فرهنگی قدردانی‌شد.

سرپرست کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان استان گیلان در این جشنواره، از نقش‌آفرینی کانون در جهت تحقق عدالت فرهنگی و آموزشی سخن‌به‌میان‌آورد و اظهارکرد: خدمات‌رسانی به تمامی آینده‌سازان در شهرها و روستاها در اولویت دست‌اندرکاران این نهاد فرهنگی قراردارد.

جشنواره فرزند ایرانم درخشکبیجار

سجادکوچک‌نژاد در همین‌زمینه اضافه‌کرد: کانون پرورش فکری تلاش‌دارد با بهره‌گیری از ظرفیت کتاب‌خانه‌های پستی و مراکز فرهنگی‌هنری سیار شهری و روستایی، نقش به‌سزایی در خدمات‌رسانی به کودکان و نوجوانانی که به مراکز ثابت کانون دسترسی‌ندارد، داشته‌باشد.

وی برهمین‌اساس، راه‌اندازی مرکز سیار شهری کانون در خشکبیجار را در دستورکار اعلام‌کرد و از تمامی مسوولان  و فعالان فرهنگی دعوت‌کرد تا برای تحقق این مهم با کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان همکاری‌کنند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha