مدیرعامل کانون پرورش فکری از مراکز کانون شمال استان اردبیل بازدید کرد

مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به همراه هیئت همراه، هم‌زمان با سفر مجمع نمایندگان استان اردبیل و جمعی از معاونان وزرا و مدیران عامل سازمان‌های کشوری از پنج مرکز فرهنگی‌هنری کانون در این شمال این استان بازدید کرد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، حامد علامتی روز پنجشنبه ۱۰ مهرماه ۱۴۰۴ به همراه فرهاد فلاح معاون فرهنگی کانون، فهیمه شعبانی مشاور مدیرعامل در امور مجلس، لیلا بابایی مدیرکل سرگرمی‌های سازنده و بازی‌های رایانه‌ای، ابراهیم امامی سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل و ملیحه ملک‌زاده فرد مدیر کل کانون استان با حضور در پنج مرکز فرهنگی‌هنری کانون در شهرستان‌های بیله‌سوار، جعفرآباد، اصلاندوز و دو مرکز در پارس‌آباد مغان، از نزدیک در جریان روند فعالیت‌ها، برنامه‌ها و نیازهای این مراکز قرار گرفت.

مدیرعامل کانون پرورش فکری از مراکز کانون شمال استان اردبیل بازدید کرد

او در گفت‌وگویی چهره به چهره و نزدیک با اعضا، مربیان کانون و خانواده‌ها ضمن ارزیابی فعالیت‌های انجام‌شده اظهار داشت: مراکز کانون پرورش فکری مأمن و خانه‌ای امن برای کودکان و نوجوانان است؛ جایی که بچه‌ها می‌توانند استعدادهای خود را در آن شکوفا کنند، در کنار هم مهارت‌های زندگی بیاموزند و با امید و خلاقیت به آینده بنگرند.

مدیرعامل کانون پرورش فکری از مراکز کانون شمال استان اردبیل بازدید کرد

او افزود: هدف از این حضور در مراکز برقراری ارتباط مستقیم با اعضا و شنیدن حرف‌های آن‌ها از نزدیک و بدون واسطه برای به انجام رساندن رسالت‌مان در فراهم‌آوردن فضایی شاد، خلاق و پرنشاط برای نسل آینده است.

علامتی با تأکید بر اهمیت ارتقای زیرساخت‌ها و تجهیز مراکز کانون در استان اردبیل افزود: تلاش ما این است که نیازها و مطالبات اعضا و مربیان را به‌صورت دقیق بشنویم و با همکاری دستگاه‌های ملی و استانی، در جهت تأمین آن‌ها برنامه‌ریزی کنیم.

مدیرعامل کانون پرورش فکری از مراکز کانون شمال استان اردبیل بازدید کرد

همچنین عصر همان روز، مدیرعامل کانون پرورش فکری همراه با استاندار اردبیل، مجمع نمایندگان استان و جمعی از مسئولان ارشد استانی با حضور در مرکز شماره دو کانون پرورش فکری در شهرستان پارس‌آباد، از نمایشگاه دستاوردها و موفقیت‌های مرکز در فراخوان‌های ملی و بین‌المللی و آثار اعضا بازدید کرده و مسئولان در گفت‌وگو با کودکان و نوجوانان نسبت به درخواست‌ها و رفع نیازمندی‌های آن‌ها قول مساعد برای تکمیل و تجهیز مراکز فرهنگی هنری کانون دادند.

مدیرعامل کانون پرورش فکری از مراکز کانون شمال استان اردبیل بازدید کرد

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha