کد خبر: 364190
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۳
بازدید 16
اهدای کتاب به مدارس چندپایه منطقه بوشکان

به‌منظور ترویج فرهنگ مطالعه و گسترش عدالت فرهنگی، آیین اهدای کتاب به مدارس چندپایه منطقه بوشکان با حضور مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان بوشهر و معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش و پرورش استان برگزار شد.

به‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان بوشهر، در این آیین که با حضور سمیه رسولی، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان بوشهر، و غلامحسین مهران‌پور، معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش و پرورش استان بوشهر برگزار شد، مجموعه‌ای از کتاب‌های متنوع حوزه‌ی کودک و نوجوان به مدارس چندپایه منطقه بوشکان اهدا شد.

این اقدام با هدف افزایش دسترسی دانش‌آموزان مناطق روستایی به منابع فرهنگی، تقویت مهارت‌های خواندن و نوشتن، و ایجاد انگیزه برای مطالعه در میان کودکان و نوجوانان انجام گرفت.

در این مراسم، سمیه رسولی با اشاره به رسالت فرهنگی کانون در توسعه‌ی عدالت آموزشی و فرهنگی گفت:کتاب، پلی است میان خیال و دانایی؛ و ما موظفیم این پل را برای همه‌ی کودکان، حتی در دورترین نقاط استان، بسازیم تا فرصت برابر برای رشد فکری و خلاقیت آنان فراهم شود.

غلامحسین مهران‌پور، معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش و پرورش استان نیز در سخنانی، از همکاری سازنده‌ی کانون در اجرای برنامه‌های فرهنگی و آموزشی قدردانی کرد و افزود:توسعه‌ی فرهنگ مطالعه در مدارس، زیربنای پرورش نسلی دانا و خلاق است و تعامل میان نهادهای فرهنگی می‌تواند مسیر این هدف را هموار کند.

گفتنی است، این برنامه در چارچوب تفاهم‌نامه‌ی همکاری میان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و آموزش و پرورش استان بوشهر اجرا شد و با استقبال مدیران، معلمان و دانش‌آموزان مدارس منطقه بوشکان همراه بود.

اهدای کتاب به مدارس چندپایه منطقه بوشکان

اهدای کتاب به مدارس چندپایه منطقه بوشکان

اهدای کتاب به مدارس چندپایه منطقه بوشکان

اهدای کتاب به مدارس چندپایه منطقه بوشکان

اهدای کتاب به مدارس چندپایه منطقه بوشکان

اهدای کتاب به مدارس چندپایه منطقه بوشکان

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha