کد خبر: 365236
تاریخ انتشار: ۴ آذر ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۵
نمایش «رویای برفی» بر روی صحنه مرکز تئاتر کانون می‌رود

نمایش «رویای برفی» به کارگردانی مریم خاکسارتهرانی از روز ۶ آذر بر روی صحنه مرکز تئاتر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان می‌رود.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، این نمایش به نویسندگی حامد زارعان با برداشتی آزاد از کتاب «گوسفندی که عصبانی بود، خیلی عصبانی» نوشته ژوزف تئوبالد از انتشارات کانون، در سالن پلاتوی آینه مرکز تولید تئاتر و تئاتر عروسکی کانون پرورش فکری برای مخاطبان بالای ۳ سال اجرا می‌شود.

شراره یوسفی، دانیال کمانکش و صادق کیانی‌مقدم صداپیشگان و بازی‌دهندگان‌ عروسک نمایش «رویای برفی» هستند.  

در خلاصه‌ی این نمایش آمده‌است: در سرزمینی رؤیایی، دو دوست بامزه به نام «برفی» و «پشمی» کنار هم زندگی می‌کنند. همه‌چیز خوب پیش می‌رود تا اینکه یک اتفاق کوچک باعث عصبانیت برفی و خراب شدن دوستی‌شان می شود. برفی تنها می‌شود..تنهایی برفی، شروعِ فکر کردن، آغاز دل‌تنگی و پیدا کردن معنی دوستی واقعی است.

سایر عوامل این نمایش عبارتند از: طراح صحنه و عروسک: علیرضا حسین‌پور و حامد زارعان، ترانه‌سرا و موسیقی: امیرحسین انصافی و امین تیرزاد، طراح لباس: مریم خاکسارتهرانی و سمیرا یزدان‌پژوه، طراحی و اجرای نور: محمدرضا شاملوفرد، دستیار کارگردان: فاطمه‌سادات حسینی، طراح حرکت: حمیدرضا غلامحسینی، چهره‌پردازی: مهناز افشار، خواننده: شراره یوسفی، لیدا باقری، امیرحسین انصافی و امین تیرزاد، ضبط، میکس و مستر: استودیو سارنگ، طراح پوستر و طراح بروشور: ساحل علیپور، دوخت لباس: سمیرا یزدان‌پژوه، ساخت دکور: کارگاه دکور و آکسسوار مرکز تولید تئاتر، رسانه و روابط عمومی: محمدعلی یزدان‌شناس و صادق کیانی‌مقدم، مدارس و سازمان‌ها: روژین ستاری و عکاس: فاطمه‌السادات حسینی.

نمایش «رویای برفی»، هر روز به جز روزهای شنبه ساعت ۱۶ در مرکز تئاتر کانون پرورش فکری واقع در پارک لاله تهران اجرا می‌شود.

علاقه‌مندان می‌توانند برای تهیه بلیت به سایت تیوال مراجعه کنند و برای هماهنگی حضور مدارس و سایر سازمان‌ها با شماره‌های ۰۹۲۲۳۹۳۲۸۹۲ و ۰۹۱۲۵۱۱۸۱۵۷ تماس بگیرند.

نمایش «رویای برفی» بر روی صحنه مرکز تئاتر کانون می‌رود

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha