نوجوان هنرمند کانون سیستان و بلوچستان، افتخارآفرین مهرواره ملی «بچه‌های مقاومت» شد

هنرمند نوجوان و عضو پرتلاش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سیستان و بلوچستان در مرکز فرهنگی‌هنری هیرمند، در سومین مهرواره ملی «بچه‌های مقاومت» درخشید و عنوان یکی از برگزیدگان این دوره را به خود اختصاص داد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کانون سیستان و بلوچستان، یسنا محمودی برگزیده بخش «آیینی و سنتی» در رشته «نقالی و پرده‌خوانی» در رده سنی نوجوان سومین مهرواره ملی بچه‌های مقاومت شد.
در پی این موفقیت، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان سیستان و بلوچستان، پیام تبریکی صادر کرد. متن پیام محمدرضا سالاری بدین شرح است:
کسب رتبه برتر توسط سرکار خانم یسنا محمودی، هنرمند نوجوان و آینده‌ساز مرکز فرهنگی‌هنری هیرمند در سومین مهرواره ملی «بچه‌های مقاومت»، مایه‌ی افتخار مجموعه کانون استان است. این موفقیت که حاصل تلاش بی‌وقفه، استعداد درخشان و تعهد ایشان به فرهنگ و هنر این مرز و بوم است، گواهی بر توانمندی‌های نوجوانان استان سیستان و بلوچستان است.
این درخشش، نشان داد که نوجوانان ما با حمایت و پرورش صحیح می‌توانند استعدادهای فراوانی را شکوفا کنند. امید است شاهد درخشش روزافزون ایشان و دیگر اعضای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان در عرصه‌های مختلف فرهنگی و هنری باشیم. کانون همواره حامی و پشتیبان استعدادهای درخشان کودکان و نوجوانان خواهد بود.
مهرواره ملی «بچه‌های مقاومت» با هدف ارتقای سطح دانش، فرهنگ و هنر و همچنین معرفی استعدادهای برجسته در سراسر کشور برگزار می‌شود و یسنا محمودی با درخشش در این رویداد مهم، نام خود را به عنوان یکی از چهره‌های موفق این دوره ثبت کرد.
آیین پایانی بخش فرهنگی این مهرواره با حضور وبیناری مسئولان کشوری و استانی در اهواز برگزار شد و از نفرات برتر تجلیل به عمل آمد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha