کد خبر: 373807
تاریخ انتشار: ۵ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۲:۲۰
بازدید 53
جشن الفبای دانش‌آموزان البرزی در کانون پرورش فکری

‌جشن الفبای دانش‌آموزان کلاس اول دبستان مسلم‌بن‌عقیل(ع) به میزبانی مرکز شماره یک کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان البرز با هدف تجلیل از تلاش نوآموزان و معرفی ظرفیت‌های کانون برای تداوم مسیر یادگیری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کانون البرز؛ مراسم جشن پایان دوره الفبا برای دانش‌آموزان پایه اول دبستان مسلم‌بن‌عقیل(ع)، روز یکشنبه ۳ خردادماه ۱۴۰۵ به میزبانی مرکز شماره یک کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان البرز برگزار شد.

این مراسم با تلاوت آیاتی از قرآن‌کریم و همخوانی سرود ملی جمهوری اسلامی آغاز گردید. در ادامه، ضمن گرامی‌داشت سوم خرداد، سالروز آزادی خرمشهر، توضیحاتی پیرامون این رویداد تاریخی توسط رضوان فرمانی، معلم پایه اول دبستان مسلم‌بن‌عقیل(ع) ارائه شد و در ادامه دانش‌آموزان با اجرای «سرود الفبا» ابراز شادی کردند.

جشن الفبای دانش‌آموزان البرزی در کانون پرورش فکری

‌در این برنامه، سعیده تدریس‌تبریزی، مربی فرهنگی مرکز شماره یک کانون البرز گفت: برگزاری چنین برنامه‌هایی فرصتی مغتنم است تا خانواده‌ها و دانش‌آموزان با فعالیت‌های کانون پرورش فکری آشنا شوند. وی شرایط عضویت، ضوابط امانت کتاب و جزئیات کارگاه‌های متنوع تابستانه را برای دانش‌آموزان و خانواده‌ها تشریح کرد تا پیوند میان مدرسه و کانون برای پرورش استعدادهای آینده‌سازان کشور مستحکم‌تر گردد.
‌تبریزی ادامه داد: جشن الفبا، پایان راه نیست، بلکه آغازی است برای ورود کودکان به دنیای جذاب کتاب و مطالعه. کانون پرورش فکری استان البرز با تکیه بر فعالیت‌های خلاقانه و تخصصی، خود را آماده می‌بیند تا در این مسیر، یاور و همراه دانش‌آموزان عزیز باشد.
‌پایان این مراسم با برش کیک جشن الفبا، پذیرایی از شرکت‌کنندگان و اهدای هدایا و لوح مخصوص الفبا به دانش‌آموزان، همراه بود.

جشن الفبای دانش‌آموزان البرزی در کانون پرورش فکری

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha