خانواده‌های فرهنگی را پای کار بیاورید / کتابخوانی محور همه فعالیت‌ها باشد

سلیمان شهبازی، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کهگیلویه و بویراحمد، در نشست مجازی با مسئولان مراکز، بر ضرورت تشکیل «شوراهای خانواده» تأکید کرد و گفت: به دنبال بالندگی کودکان و نوجوانان هستیم و باید خانواده‌هایی که دغدغه کار فرهنگی دارند را پای کار مراکز بیاوریم.

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کهگیلویه و بویراحمد، سلیمان شهبازی، مدیرکل کانون استان، در نشست مجازی با مسئولان و مربیان مراکز  بر ضرورت تشکیل «شوراهای خانواده» تأکید کرد و گفت: به دنبال بالندگی کودکان و نوجوانان هستیم و باید خانواده‌هایی که دغدغه کار فرهنگی دارند را پای کار مراکز بیاوریم.

به گفته وی، شوراهای خانواده می‌توانند نقش پلی میان اولیا و مربیان را ایفا کرده و برنامه‌های مراکز را بر اساس نیازهای واقعی کودکان و نوجوانان هدایت کنند.

این نشست  با دو محور اصلی «تشکیل شوراهای خانواده» و «تبیین نظام‌نامه تابستان» برگزار گردید. نظام‌نامه مذکور شامل برنامه‌های فصلی برای غنی‌سازی اوقات فراغت کودکان و نوجوانان در تابستان است که با رویکرد تلفیق آموزش، هنر و کتابخوانی طراحی شده است.

شهبازی با اشاره به ظرفیت سالن‌های سینمای کودک مراکز فرهنگی هنری  از مربیان و مسئولان خواست از این فرصت برای غنی‌سازی فعالیت‌های فرهنگی استفاده کنند.

وی در ادامه با تأکید بر این که باید برای نوجوانان نقش‌های مشخصی تعریف شود، خاطرنشان کرد: محور همه فعالیت‌ها باید کتابخوانی باشد و در تولید محتوا اهتمام جدی‌تری داشته باشیم.

 وی همچنین بر لزوم آموزش والدین در کنار کودکان تأکید کرد و افزود: تنها با توانمندسازی خانواده‌ها است که می‌توانیم به تحقق اهداف فرهنگی پایدار دست یابیم.

در بخش دیگری از این نشست، عملکرد مراکز در بهار سال جاری در حوزه‌هایی نظیر ثبت کارگاه‌، ثبت فعالیت‌، سامانه امانت کتاب و جذب عضو مورد ارزیابی قرار گرفت و انتظارات مدیرکل برای فصل تابستان تشریح و کارشناسان کانون نیز گزارش عملکرد خود را در خصوص پویش‌ها، جشنواره‌ها و معرفی فعالیت‌های علمی مراکز فرهنگی و هنری ارائه دادند.

خانواده‌های فرهنگی را پای کار بیاورید / کتابخوانی محور همه فعالیت‌ها باشد

خانواده‌های فرهنگی را پای کار بیاورید / کتابخوانی محور همه فعالیت‌ها باشد

خانواده‌های فرهنگی را پای کار بیاورید / کتابخوانی محور همه فعالیت‌ها باشد

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha