کد خبر: 375557
تاریخ انتشار: ۸ تیر ۱۴۰۵ - ۰۸:۴۵
بازدید 112
دیدار مدیرکل کانون گلستان با عضو جدید باشگاه ملی «قاف»

در نشستی صمیمی، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گلستان با عضو تازه‌پذیرفته‌شده باشگاه ملی شعر «قاف» و خانواده وی دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گلستان، این نشست با هدف آشنایی عضو جدید و خانواده وی با اهداف، برنامه‌ها و شیوه فعالیت باشگاه ملی شعر «قاف» برگزار شد.

در این دیدار، هستی حسینی، عضو تازه‌پذیرفته‌شده باشگاه شعر «قاف» از مرکز فرهنگی‌هنری شماره یک گرگان، به همراه مادر خود در دفتر مدیرکل استان حضور یافت و با روند فعالیت‌های این باشگاه ملی آشنا شد. در ادامه نیز توضیحات لازم درباره فرآیند عضویت، برنامه‌های آموزشی و فعالیت‌های پیش‌بینی‌شده ارائه شد.

همچنین در این نشست، تعهدنامه‌های عضویت باشگاه ملی «قاف» توسط عضو و ولی ایشان امضا شد و کارشناس ادبی استان نیز توضیحاتی تکمیلی درباره مسیر فعالیت در این باشگاه ارائه کرد.

الهه غیناقی، مدیرکل کانون پرورش فکری گلستان، در این دیدار با تأکید بر نقش مهم خانواده‌ها در مسیر رشد و شکوفایی استعدادهای ادبی نوجوانان، همراهی و حمایت والدین را یکی از عوامل کلیدی موفقیت اعضا دانست.

وی ضمن تبریک عضویت این نوجوان در باشگاه ملی «قاف»، به تشریح اهداف، برنامه‌ها، کارگاه‌های تخصصی، فرصت‌های آموزشی و ظرفیت‌های این باشگاه پرداخت و بر اهمیت استمرار مطالعه، تولید آثار ادبی و حضور فعال و مستمر در برنامه‌ها تأکید کرد.

غیناقی همچنین این عضو فعال نوجوان، که از کانون‌یاران مرکز شماره یک گرگان نیز به شمار می‌رود، را به نقش‌آفرینی در جذب دیگر نوجوانان و همراه‌سازی گروه همسالان خود در فعالیت‌های فرهنگی و ادبی دعوت کرد.

دیدار مدیرکل کانون گلستان با عضو جدید باشگاه ملی «قاف»

دیدار مدیرکل کانون گلستان با عضو جدید باشگاه ملی «قاف»

دیدار مدیرکل کانون گلستان با عضو جدید باشگاه ملی «قاف»

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha