ضرورت حفظ سرمایه‌های تاریخی

مدیر آفرینش‌های ادبی و هنری کانون پرورش فکری، در جمع مسئولان مراکز فرهنگی، هنری کانون استان اصفهان، خواستار ضرورت حفظ سرمایه‌های تاریخی شد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، مجتبی حاذق در این نشست، به ضرورت تعامل کانون و سازمان میراث فرهنگی و گردش‌گری برای آسیب‌های ایجاد شده در مرکز شماره ۷ که در مکان تاریخی حمام وزیر اصفهان واقع شده است، تأکید کرد.

وی افزود: این مرکز در گذر زمان دچار آسیب‌هایی شده که لازم است تدبیر فوری برای حفظ سرمایه تاریخی آن صورت گیرد.

مدیر آفرینش‌های ادبی و هنری کانون در ادامه از فعالیت‌های ادبی مرکز شماره ۳ اصفهان به صورت ویژه قدردانی کرد و گفت: در این مرکز شاهد اجرای فعالیت‌های پیش‌بینی‌شده برای تابستان از جمله گلستان‌خوانی بودیم که نشان‌دهنده برنامه‌ریزی منسجم شده است.

حاذق هم‌چنین از بازدید مرکز گزبرخوار نیز ابراز رضایت کرد و گفت: در این مرکز یک چرخه زیبا از فعالیت‌های فرهنگی کانون شکل گرفته؛ بچه‌هایی که قصه‌گویی کار می‌کنند، در کارگاه نقاشی هم حضور دارند و در برنامه‌های فرهنگی مشارکت می‌کنند. این همان تصویر ایده‌آل کانون است.

وی در پایان از تلاش‌های تمامی همکاران مراکز کانون استان اصفهان قدردانی و برای آنان آرزوی موفقیت کرد و از مدیرکل کانون استان خواستار افزایش ساعت کاری برخی مربیان ادبی شد.

یادآوری می‌شود مجتبی حاذق به همراه فروهر معدنی، مدیرکل آفرینش‌های فرهنگی کانون روز یک‌شنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ میهمان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اصفهان بودند و از فعالیت‌های تابستانه و ویژه اربعین بازدید کردند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha