خبرنگاران با روایت حقیقت، امید و اعتماد را در جامعه تقویت می‌کنند

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان در پیامی به مناسبت هفدهم مرداد، روز خبرنگار، با گرامیداشت یاد شهید محمود صارمی و شهدای رسانه، بر نقش خبرنگاران در روشنگری، امیدآفرینی، تقویت سرمایه اجتماعی و دفاع از کرامت انسانی تأکید کرد.

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری خوزستان، داریوش آقاسی، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خوزستان، به مناسبت هفدهم مرداد، روز خبرنگار، با صدور پیامی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خبرنگار، این روز را به خبرنگاران، عکاسان خبری، فعالان رسانه‌ای و اصحاب قلم، به‌ویژه خبرنگاران پرتلاش استان خوزستان تبریک گفت و بر نقش مسئولانه اصحاب رسانه در روایت حقیقت، روشنگری افکار عمومی و تقویت امید و همبستگی اجتماعی تأکید کرد.

پیام تبریک مدیرکل کانون پرورش فکری خوزستان به مناسبت نوروز ۱۴۰۵ و عید سعید فطر

در متن پیام مدیرکل کانون پرورش فکری خوزستان آمده است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

«ن والقلم و ما یسطرون»

هفدهم مرداد، یادآور شهادت خبرنگار متعهد، شهید محمود صارمی و فرصتی برای پاسداشت مقام همه خبرنگارانی است که با قلم، اندیشه و تعهد، روایتگر حقیقت و صدای مردم هستند.

خبرنگاران در هر جامعه، مسئولیت خطیر روایت درست رویدادها، روشنگری افکار عمومی و انعکاس صادقانه واقعیت‌ها را بر عهده دارند. دقت، امانت‌داری و مسئولیت‌پذیری در انتقال اخبار، زمینه‌ساز افزایش اعتماد عمومی، تقویت همبستگی اجتماعی و امید به آینده است؛ مسئولیتی که در شرایط امروز کشور، بیش از هر زمان دیگری اهمیت دارد.

امسال، روز خبرنگار در حالی گرامی داشته می‌شود که یاد و خاطره شهدای رسانه و خبرنگارانی که در مسیر دفاع از حقیقت جان خود را فدا کردند، بیش از همیشه در ذهن‌ها زنده است. همچنین، یاد کودکان شهید میناب و همه کودکانی که در پی تجاوز و جنایت دشمنان ایران اسلامی به شهادت رسیدند، مسئولیت اصحاب رسانه را در دفاع از کرامت انسانی، صلح و آینده‌ای روشن برای نسل کودک و نوجوان دوچندان می‌کند.

بی‌تردید، خبرنگاران در کنار همه فعالان فرهنگی، با روایت امید، تبیین دستاوردها، انعکاس ظرفیت‌ها و پرداختن مسئولانه به مسائل جامعه، می‌توانند زمینه‌ساز افزایش نشاط اجتماعی و امید به آینده باشند؛ آینده‌ای که کودکان و نوجوانان، مهم‌ترین سرمایه‌های آن هستند.

اینجانب، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خبرنگار، فرا رسیدن روز خبرنگار را به همه خبرنگاران، عکاسان خبری، فعالان رسانه‌ای و اصحاب قلم، به‌ویژه خبرنگاران پرتلاش استان خوزستان، صمیمانه تبریک می‌گویم و از همراهی ارزشمند آنان با کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در انعکاس فعالیت‌های فرهنگی، هنری و ادبی حوزه کودک و نوجوان قدردانی می‌کنم.

از درگاه خداوند متعال، برای همه تلاشگران عرصه رسانه، سلامتی، عزت، توفیق و سربلندی در مسیر روشنگری و خدمت به ایران اسلامی مسئلت دارم.

داریوش آقاسی
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خوزستان

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha